• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trebinjski stadion u novom ruhu zahvaljujući akciji "Uzdravlje - za naše heroje"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Stadion "Malih igara Aleksandar Masleša" u Trebinju je zajedničkom akcijom Marka Spaića Spaje i brenda Jelen pivo, dobio novi izgled i bolje uslove za razvoj sporta u ovom gradu.

 Marko Spaić renoviranje stadion Trebinje VIDEO Izvor: Molson Coors BH promo

Nastavak kampanje "Uzdravlje - za naše heroje" uspješno je realizovan ovog septembra, donacijom sportskih golova i opreme za mali fudbal, kojoj su prisustvovali poznati Trebinjac i predstavnici omiljenog pivskog brenda.

"Akcija koju smo pokrenuli prijatelji i ja za renoviranje stadiona 'Malih igara Aleksandar Masleša' u Trebinju je uspješno završena. Značajno je to što ju je podržao brend Jelen pivo kojem se posebno zahvaljujemo, jer bez njihove pomoći, akcija ne bi bila realizovana", izjavio je Marko Spaić.

Ovaj stadion je bio domaćin mnogih turnira i manifestacija, te mjesto na kojem su velike sportske korake napravila poznata imena trebinjskog sporta, a zahvaljujući novoj kampanji kompanije Molson Coors i donacijama dobrih ljudi, podstaći će mnoge stanovnike Trebinja na aktivno bavljenje sportom.

"Veoma mi je drago što smo uspjeli da realizujemo ovu akciju i što će mnoge generacije ovdje da se druže i da igraju fudbal, na boljem i renoviranom stadionu koji je sada u punom sjaju", poručio je Spaja i pozvao sve nas da budemo heroji u našim lokalnim zajednicama, tako što ćemo inicirati i podržati akcije poput ove.

Pored toga što je obnova sportskog terena značila mnogo za Marka lično, ona je poboljšala uslove za bavljenje sportom u Trebinju, te pokazala da je ulaganje u sport i njegovu budućnost ispravan put za zdrav i perspektivan napredak društva.

Kampanja "Uzdravlje - za naše heroje" nastavlja da realizuje niz pozitivnih akcija i priča širom Republike Srpske, uz pomoć lokalnih heroja i svih nas, koji prepoznajemo značaj ovakvih inicijativa za razvoj gradova i mjesta u kojima živimo.

...
Izvor: Youtube/Molson Coors BH

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC