• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaler Vojvodine tukao policajca!?

Nakon što je "pao" na marihuanu i bio suspendovan, fudbaler Vojvodine Goran Smiljanić napravio je još veći problem sebi. Navodno je tukao policajca.

 Fudbaler Vojvodine tukao policajca!? Izvor: MONDO

I Srbija je dobila svog Džoija Bartona... Možda i goreg od originala.

Samo par mjeseci nakon što je pao na doping testu zbog uživanja marihuane, a još pod suspenzijom zbog istog prekršaja, mladi fudbaler Vojvodine Goran Smiljanić napravio je još veću glupost!

"Večernje novosti" i "Politika" pišu da je Smiljanić (21) prethodnog vikenda u Sremskim Karlovcima pretukao policajca!?

"To je neshvatljivo i zaista ne mogu da razumijem", kaže Ratko Butorović, predsjednik Vojvodine, za "Novosti".

"Svakako da će da bude sankcionisan, ali to je nevjerovatno. Šta da kažem, osim da sam mnogo razočaran poslije svega što smo učinili za njega, a doživjeli smo i da udari policajca. Kakvo opravdanje tu može da nađe? Vjerujte, frapirani smo svi u klubu, to je neoprostivo", dodao je Butorović, koji je prekorio, ali na neki način i stao u Smiljanićevu zaštitu kada je ovaj napravio problem i sebi i klubu sa "duvkom".

Ukoliko se ispostavi da je zaista napao pripadnika organa reda, Smiljanić će svakako odgovarati krivično i to ne pred Disciplinskom komisijom FSS kao prošli put, već pred pravim sudom.

"Navodno, minulog vikenda u Sremskim Karlovcima, po izlasku sa društvom iz kafića u ranim jutarnjim časovima, sukobio se s policijom – pesnicama", pišu "Novosti".

"Politika" dodaje da je nestašni momak "dva puta udario u glavu policajca Nemanju V.", nakon što je prije toga "izazvao tuču isrped tržnog centra u ovom mjestu". Kod Smiljanića je potom ustanovljeno da je imao 1,5 promila alkohola u krvi, dodaje "Politika".

"Zoran Milinković, trener Vojvodine, kao uostalom i sve strukture u klubu, založio se za mladog fudblera i isticao da mu je potrebno dati novu šansu kako bi se sklonio sa ulice i potvrdio da je greška sastavni dio mladosti, ali i da ne smije da je ponovi", pišu "Novosti".

"Ne znam šta da kažem. Jedino mogu da izrazim žaljenje zbog svega što mu se dešava", izjavio je trener Voše.

Smiljanić je veliki talenat i nedavno je čak dobio poziv za mladu reprezentaciju Srbije, ali će mu uskoro stići poziv s neke druge adrese.

"Nema ga na treningu, neće ni doći. Javio mi se prije tri dana da je bolestan", potvrdio je Zoran Vasiljević, trener u omladinskom pogonu Vojvodine za "Novosti".

(MONDO, foto: arhiva MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC