• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vanda je poznata zbog laži - nije spavala sa Maradonom: Obukla muški donji veš, pa Dijegu uništila vezu!

Slavni fudbaler u to vrijeme je bio u vezi sa Veronikom Ojedom, a spakovana mu je afera sa Vanda Narom.

 vanda nara lažna afera dijego armando maradona Izvor: MN Press/Instagram/veruojeda25/wanda_icardi/printscreen

Da li su Vanda Nara i Mauro Ikardi i dalje zajedno? Brak je na staklenim nogama, pitanje je dokle će ta saga trajati, a napadač PSŽ-a koristi sva moguća sredstva da skrene pažnju na sebe. Dok to traje, po medijima se često pojave i ljudi koji nisu direktno umiješani u sukob.

A kada se u priču o Vandi Nari uključi i Dijego Armando Maradona, sve dobija potpuno novu dimenziju. Njih dvoje su navodno imali aferu, o kojoj je progovorila tadašnja djevojka pokojnog fudbalera ali i nekoliko respektabilnih argentinskih novinara.

''Vanda mi je uradila isto što je njoj sada uradila Čina (glumica Marija Eugenija Suarez)'', rekla je Veronika Ojeda, jedna od Maradoninih bivših djevojaka. 

Ovako izgleda Veronika Ojeda, Maradonina bivša:

''To se desilo 2006. godine, u ljeto? Ja sam tada već bila Dijegova djevojka. Za sve sam saznala preko televizije'', počela je svoju ispovijest Veronika.

Novinari u Argentini znaju i detalje cijele priče.

''Pojavile su se slike Vande Nare kako izlazi iz hotela i odlazi do kuće Aleha Kleričija. Postojala je fotografija na kojoj ona obavlja telefonski razgovor u muškom donjem vešu, za koji se tvrdilo da je Maradonin, ali to nije bilo njegovo'', rekao je Danijel Ambrosino, novinar koji je pratio aferu.

A pogledajte i kako izgleda Vanda:

Zapravo, cijela priča oko avanture Dijega Armanda Maradone i Vande Nare pokrenuta je iz argentinskih redakcija. Tada ambiciozna Vanda željela je po svaku cijenu u svijet poznatih, pa je kontaktima u medijima pokušavala sebi da gradi karijeru kao TV lice, model, pjevačica,... Možda čak i samo kao djevojka nekog poznatog.

''Razgovarali smo o tome da li joj treba dati prostor u medijima. Niko je nije poznavao, pa smo odlučili da ne treba da se pojavljuje. Međutim, sve se promijenilo kada me je nazvao Fabio Cugini i rekao da ima rudnik zlata. Vidio je Maradonu u društvu Vande'', otkrio je novinar Horhe Rijal.

To je bila njena karta za svijet poznatih, a ostatak je bio isceniran. Novinari su znali da od detalja koje imaju mogu da naprave veliku priču.

Pošto je Dijego Armando Maradona spavao, a Vanda Nara nije mogla da mu priđe i svuče mu donji veš, žrtvovao se kamerman koji je učestvovao u ovom projektu. Ostao je bez donjeg veša, ali su njegove gaće postale toliko važne da se i skoro 15 godina kasnije priča o aferi koju su napravile.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC