• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sada Fergi grmi na sudiju

Menadžer Mančester junajteda izjavio je da se "plašio najgoreg" čim je vidio da će meč sa Čelsijem (2:1) suditi Martin Etkinson.

 Sada Fergi grmi na sudiju Izvor: MONDO

Okrenulo se kolo sreće u engleskom fudbalu.

Tek što se "ohladila" izjava predsjednika Vigana, koji je tvrdio da se na Mančester junajted i njegove igrače primjenjuju drugi standardi u odnosu na ostatak lige, došao je red na Aleksa Fergusona da raspali po sudiji.

Škotski stručnjak razbjesnio se poslije poraza na Stamford Bridžu, a najviše mu je zasmetao penal dosuđen za Čelsi, kao i to što je David Luiz pošteđen drugog žutog kartona, kada je na ivici kaznenog prostora sapleo Vejna Runija.

Pogledajte FOTO-GALERIJU!

"Uvijek želite da vam sudi korektan arbitar, snažna ličnost, ali mi to nismo dobili. Toga sam se i pribojavao čim sam video ko će nam suditi. Plašio sam se najgoreg", rekao je Ferguson.

Luiz je startovao na Runija pri rezultatu 1:1.

"Sudija je bio udaljen pet metara i zažmurio je na očigledan prekršaj. Ne znam kako je Luiz ostao u igri, ali to je promijenilo tok utakmice... O penalu da ne govorim. Odavno nisam vidio da je sviran za tako blag kontakt".

Fudbaleri Junajteda su poslije primljenog drugog gola izgubili živce, što je za posljedicu imalo nepotrebno isključenje Nemanje Vidića u sudijskoj nadoknadi vremena, kao i jedan neuobičajeno grub prekršaj "jubilarca" Rajana Gigsa.

Vidić neće imati pravo nastupa u nedjeljnom derbiju sa Liverpulom na Enfildu, gdje će u tandemu štopera igrati Kris Smoling i Ves Braun.

Arsenal sada zaostaje za liderom četiri boda, ali ima jednu utakmicu manje i povoljniji raspored do kraja sezone, uključujući meč sa Mančester junajtedom na svom stadionu.

Menadžer Čelsija Karlo Anćeloti smatra da je zaostatak njegovog tima (12 bodova i meč manje) čak i poslije ove pobjede - preveliki.

"Predaleko smo od Junajteda, a i ne vidim gdje bi oni mogli da izgube bodove u narednih nekoliko kola. Moramo da se koncentrišemo na svoje igre i da ne razmišljamo mnogo unaprijed", rekao je Anćeloti.

"Bodovna razlika je skoro nevjerovatna, ali moramo da budemo pošteni i priznamo da je Junajted ove sezone bio mnogo konstantniji od nas".

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC