• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fejsa i Mihajlović braća po povredi

Dok je zadnji vezni Partizana konačno dobio dozvolu ljekara da se priključi ekipi, štoper Crvene zvezde na teren će se vratiti tek sljedeće sezone.

 Fejsa i Mihajlović braća po povredi Izvor: MONDO

Povrede ukrštenih ligamenata koljena spadaju u red najvećih iskušenja sa kojima se mogu suočiti profesionalni sportisti.

Oporavak je dug i naporan, prisutan je rizik od novog povređivanja, a čak i ako u potpunosti zaliječe povredu, mnogi ne uspiju da se vrate u formu kakva ih je krasila ranije.

Ljubomir Fejsa priključiće se treninzima Partizana, pošto mu je ljekar u Njemačkoj konačno dao "zeleno svjetlo" za normalan nastavak karijere. Neumorni "vezista" povrijedio se još 7. aprila prošle godine, na gostovanju reprezentacije u Japanu.

"Prije šest nedjelja mi se pojavila tečnost u koljenu, koja nije predstavljala veliki problem, ali sam iz predostrožnosti odložio povratak normalnom trenažnom procesu", rekao je Fejsa dnevnom listu "Sport".

"Tokom priprema sam trenirao, u nekim fazama čak i sa ekipom, što je bio znak da je sve u redu. Trebalo je samo još malo strpljenja, da se otklone i posljednje sumnje i provjeri funkcionalnost koljena", dodao je mladi fudbaler crno-bijelih.

Ako je suditi po putu koji je prešao Fejsa, onda će se štoper Crvene zvezde Danijel Mihajlović vratiti fudbalu tek poslije ljetne pauze.

Samo što je doveden iz Jagodine (nemamo ni njegovu sliku u Zvezdinom dresu!), Mihajlović je pokidao ligamente u duelu sa Čukaričkim 26. septembra, a to je uz dobro poznati peh Milana Vilotića uticao da Zvezda tokom čitave jeseni kuburi na centralnim odbrambenim pozicijama.

Kako piše "Sport", Mihajlović uveliko radi sa specijalistom za oporavak Mihajlom Radulovićem, ali je zbog težine povrede izvjesno da ove sezone neće igrati fudbal.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC