• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldov "post" od šest i po sati

Portugalac Kristijano Ronaldo u posljednje vrijeme ne opravdava ulogu prve zvijezde madridskog Reala. Iako je non-stop na terenu gol nije postigao šest i po sati.

 Ronaldov "post" od šest i po sati Izvor: MONDO

Portugalac je krenuo sjajno u ovu sezonu španske Primere i postigao 24 gola, ali je u posljednje vrijeme ispao iz golgeterske forme o čemu najbolje govori podatak da već 409 minuta nije zatresao mrežu protivnika.

To je naravno iskoristio Leo Mesi pa ga je u međuvremenu sa 26 postignutih golova u trci za trofej „Pićići“ namijenjen najboljem strelcu Primere.

Kristijano Ronaldo posljednji gol dao je 6. februara u utakmici protiv Real Sosijedada, a slučajno ili ne, njegov klub od tada je u četiri utakmice ostvario samo dve pobjede pa sada Real zaostaje za Barselonom sedam bodova.

Mnogi Ronaldov “sušni” period pripisuju njegovoj izmorenosti. Portugalac je naime ove sezone odigrao svih 25 utakmica u Primeri, provevši na terenu 2369 minuta.

Više od njega ove sezone igrali su, tačnije, stajali na golu čuvari mreža Atletika iz Bilbaba Gorka Iraizoz, madridskog Atletika David de Gea i golman Almerije David Alveš.

Računajući utakmice u ostalim takmičenjima Ronaldo je ukupno proveo na terenu 3.425 minuta, a za to vrijeme 34 puta upisao se u listu strijelaca.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC