• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tandem Borca pod lupom Safeta Sušića

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine za meč sa Rumunijom najvjerovatnije će zvati perjanice banjalučkog Borca Darka Maletića i Asmira Avdukića.

 Tandem Borca pod lupom Safeta Sušića Izvor: MONDO

Popularni Pape je u nedjelju na "Pecari" posmatrao derbi 16. kola Premijer lige BiH između Širokog Brijega i Borca (1:2) i u notes unio imena Maletića i Avdukića koji će biti njegovi aduti za Rumune.

"Maletić je izuzetno dobar, dopada mi se njegov stil. Odlikuje ga ono što volim kod igrača, a to su brzina, okretnost, snalažljivost, realizacija... Bio je odličan i u prijateljskom susretu protiv Poljske u Antaliji i zaslužuje opet poziv u reprezentaciju. Ipak, nisam siguran za Maletića jer imam spisak od 23 igrača i jako je teško pozvati nekoga iz domaće lige", izjavio je Sušić za "Glas Srpske".

Pozivu za meč s Rumunima nada se i golman Banjalučana Asmir Avdukić.

"Zvaću tri golmana za duel u Zenici među kojima će biti najvjerovatnije i Avdukić. Loše iskustvo sa Asmirom Begovićem me primoralo na ovaj potez, tako da golmana Stouka neću zvati za Rumuniju. Mnogi bi mi zamjerili da mu ukažem novo povjerenje poslije onoga što se dešavalo pred meč u SAD".

Poslije duela s Rumunima uslijediće Skupština Fudbalskog saveza BiH na kojoj se kroji sudbina fudbala u državi.

"Neću da opterećujem igrače ishodom skupštine i eventualnim sankcijama. Sve naše misli su upućene ka Rumuniji", zaključio je selektor BiH.

Darko Maletić je priznao da bi rado ponovo obukao dres "zmajeva".

"San svakog igrača je da igra u reprezentaciji. To sam rekao i pred Poljsku u Antaliji. Moje je da igram i ostavim što bolji utisak, a na selektoru je da li će me zvati ili ne. Srećan sam što Sušić ima povjerenje u mene".


Asmir Avdukić je u odličnoj formi i bio bi presretan kad bi stigao poziv od Sušića.

"Bez jakog kolektiva ni ja ne bih bio to što jesam. Počašćen sam lijepim riječima selektora Sušića i stojim na raspolaganju. Lagao bih kada bi rekao da mi nije drago što sam u njegovim vizijama za meč s Rumunima. Još da stigne poziv... ".


Meč sa Rumunijom u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj igra se 26. marta na zeničkom "Bilinom polju".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC