• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je 5 bombi Njukasla - Arapi driješe kesu za njih: Hoće zvijezde Real Madrida i Bajerna, dovode i otpisane!

Autor Milutin Vujičić

Poznat je spisak fudbalera koje Njukasl želi da vidi u svojim redovima.

 Pet-pojacanja-Njukasl-junajteda Izvor: Profimedia

Njukasl junajted je nedavno postao jedan od najbogatijih klubova na svijetu. Kupio ih je konzorcijum iz Saudijske Arabije koji je prvo imao zadatak da izabere trenera, a sada kada su potpisali ugovor sa Edijem Hauom - vrijeme je da se posvete pronalasku pojačanja!

Očekuje se da Njukasl već u januaru investira veliki novac u novajlije kako bi izborili opstanak u Premijer ligi, a već znaju i koje su to petorica poznatih fudbalera koje žele da dovedu u najskorije vrijeme.

Španski list "Marka" objavio je njihov plan za koji se mora reći da je vrlo ambiciozan.

Projekat bi trebalo da se "vrti" oko Tonija Krosa, jednog od najboljih fudbalera Real Madrida, koji polako ulazi u godine u kojima "kraljevski klub" otpisuje igrače. Nijemac je rekao da želi da završi karijeru u Madridu, ali vidjećemo da li će na kraju morati da razmisli o ponudi "svraka".

U januaru će proslaviti 32. rođendan, a ugovor sa Real Madridom traje mu do 2023. godine, što znači da bi mogli da ga kupe i na popustu, ako naravno bude želio u Premijer ligu.

Kros nije i jedini Nijemac kog bi željeli u svojim redovima, pa namjeravaju da napadnu i njegovog zemljaka Niklasa Zilea. U pitanju je odlični štoper Bajerna koji smatra da zaslužuje bogatiji ugovor u Minhenu i zbog toga još nije produžio ugovor, pa neće biti iznenađenje ako na ljeto bude slobodan agent.

Izvor: Profimedia

Ubuduće bi u štoperskom tandemu mogao da igra sa jednim Englezom. Najviše se spominje Tajron Mings iz Aston Vile, koji deluje da je u svađi sa rukovodstvom, pa bi to bila olakšavajuća okolnost.

Povremeni reprezentativac "Gordog Albiona" ne bi bio nimalo jeftin, a vidjećemo da li je u planu Stivena Džerarda.

Izvor: Profimedia

Za kraj Njukasl sprema i dva pojačanja iz Mančester junajteda. Žele da iskoriste situaciju sa fudbalerima koji nemaju potrebnu minutažu kod Olea Gunara Solskjera, kako bi ih doveli za manji novac nego što vrijede, pa će biti zanimljivo vidjeti da li će i oni željeti da se sele na sjever.

U pitanju su dvojica ofanzivnih vezista - Doni van de Bek i Džesi Lingard - koji su zaslužili veću šansu na "Old Trafordu", ali ih izgleda čekaju izazovi u drugom klubu, a ambiciozan plan mogao bi da im se dopadne.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC