• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog "novog Vlahovića" Fiorentini treba novac u januaru: Idealna zamjena, ali moraju da budu brzi - Srbin je na prodaju!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Italijanski tim ima plan - prodati Srbina, odmah kupiti igrača na istoj poziciji!

 Fiorentina-pronasla-zamenu-za-Dusana-Vlahovica Izvor: Profimedia

Dušan Vlahović odbio je produžetak ugovora sa Fiorentinom i pitanje je trenutka u kom će napustiti italijanski klub. Vjerovatno će to biti narednog ljeta, mada postoji mogućnost i da "ljubičasti" prihvate najbolju ponudu koja stigne u januaru. Ukoliko prodaju Vlahovića, koji ima ugovor do ljeta 2023. godine - dovešće Hulijana Alvareza (21), Argentinca koji pravi čuda u rodnoj zemlji.

Napadač Rivera označen je od strane italijanskog kluba kao prava zamjena za Vlahovića i još jedan igrač na kom bi u budućnosti mogli da ostvare ogroman profit. Čim ga prodaju u neki bogatiji tim...

Mladi napadač argentinskog velikana eksplodirao je ove sezone i na 16 prvenstvenih mečeva u Argentini ima čak 15 postignutih golova. Između ostalog, tresao je mreže najvećim konkurentima za titulu, ali i Boki u jednom od najvećih fudbalskih derbija na svijetu.

Za takve igre stigla je nagrada u vidu poziva za seniorsku selekciju, pa je već upisao četiri nastupa za reprezentaciju Argentine. Naravno, takve igre nisu promakle ni evropskim timovima, pa su tri italijanska kluba bacila oko na njega.

Trenutno su zainteresovani Juventus, Milan i Fiorentina, koja ima poseban plan za dovođenje napadača.

Iako Hulijanu Alvarezu ugovor ističe u decembru 2022. godine, on ne želi da napusti klub u kom je ponikao bez obeštećenja. Ukoliko prava ponuda ne stigne, produžiće saradnju sa slavnim timom, a ukoliko neko bude dovoljno zainteresovan da ga dovede - lako će se naći zajednički jezik. Po vijestima iz Argentine, on ima otkupnu klauzulu od tek 20 miliona evra, što evropski timovi mogu da plate.

Fiorentina bi u tom slučaju prodala Vlahovića u januaru, a dio novca od tog transfera preusmjerila na dovođenje Alvareza. Svjesni su u Firenci da Dušan neće koštati 80 ili 90 miliona kao što je bio slučaj ljetos, ali bi u ovim okolnostima čak i cijena od 50 ili 60 bila potpuno prihvatljiva za italijanski tim.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC