• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Olako smo primili gol

Trener crno-bijelih zadovoljan je pobjedom u Inđiji na startu drugog dijela prvenstva, ali ga brine reakcija odbrane kod izjednačujućeg pogotka.

 Stanojević: Olako smo primili gol Izvor: MONDO

Partizan je u prvom proljećnom kolu izbjegao "minu" - ambicioznu ekipu Inđije i njen teren, koji nije favorizovao tehnički potkovanijeg rivala.

Inđija je tokom priprema igrala sa solidnim inostranim ekipama, najavljivala je jak otpor šampionu Srbije, ali je ipak bio vidljiv raskorak između njenih želja i mogućnosti.

"Zadovoljan sam pobjedom, pogotovo što je teren bio veoma težak za igru. Ipak, domaćinima dugujemo zahvalnost što su se potrudili da ga osposobe, da koliko-toliko bude pristojan", prokomentarisao je Aleksandar Stanojević neposredno poslije utakmice.

Domaćin je svega u dva-tri navrata zapretio Vladimiru Stojkoviću, ali je u 31. minutu uspio da izjednači i probudi nadu u podvig.

Stanojević je upravo na to upozoravao nakon završnih prijateljskih mečeva sa Koperom i Šanksijem.

"Nastavili smo u ritmu iz jesenjeg dijela sezone, kada smo postizali prosječno tri gola po meču, ali smo opet iz jedne šanse primili gol".

Novi strateg Inđije Zoran Janković smatra da je Partizan zasluženo pobijedio, a podvukao je i da raspored nije naklonjen njegovom timu, koji u sljedećem kolu gostuje na Marakani.

"Uradili smo sve što smo mogli, ali nam je u određenim situacijama falila koncentracija. Mislim da je pobjednika odlučio drugi gol Partizana, na početku drugog poluvremena".

"Nije bilo realno očekivati da danas osvojimo neki bod, a isto mogu da kažem i pred meč sa Crvenom zvezdom, mada ćemo se truditi da ponovimo dobru igru", rekao je Janković.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC