• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan ide po evropsko proljeće, u Estoniji hoće "značajne stvari": Pravila su ista za svaki meč!

Autor Haris Krhalić

Crno-bijeli u četvrtak uveče igraju veoma važan evropski meč protiv Flore.

 konferencijska liga partizan lovi proljeće u evropi Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana nastavili su se dobrim igrama u ovoj sezoni i na derbiju protiv Vojvodine, a sljedeći izazov za ekipu Aleksandra Stanojevića je u Evropi. U okviru Konferencijske lige crno-bijeli će gostovati Flori iz Talina, a na tom meču mogu i da obezbijede proljeće u Evropi.

Pobjeda Partizana daće mu šansu da se bori za prvo mjesto u grupi i u posljednjem kolu, ali i obezbijediti nove mečeve u februaru ili martu. Za to su spremni i prvotimca, Saša Zdjelar i Rikardo Gomeš.

Crno-bijeli "motor" pred put u Estoniju poziva na oprez, svjestan velikog uspjeha koji Partizan može da ostvari.

Možda će vas zanimati

 "Za nas je ovo još jedna evropska utakmica koja može mnogo toga da riješi i da donese klubu značajne stvari. Što se nas tiče, ulazimo u novi ciklus poslije odlične utakmice protiv Vojvodine i daćemo sve od sebe da napravimo novi niz. U ekipu Flore se vratio i napadač Sapinen, tako da ćemo još dodatno povesti računa, jer nije igrao u Beogradu.", ističe Zdjelar.

Najbolji fudbaler Partizana ove sezone je ubojiti Rikardo Gomeš, koji vjeruje da će tim i pored kadrovskih problema ostvariti pobjedu.

"Flora će se sigurno dobro pripremiti za ovaj meč jer imaju iskustvo iz Beograda, a ujedno im je pobjeda u njihovom šampionatu dala vjetar u leđa. Mi mirno, bez euforije i skoncentrisano, ulazimo u meč. To su pravila za sve utakmice, da nema panike, da ispoštujemo želje i ideje šefa i stručnog štaba. Igraćemo našu igru i potruditi se da se u Beograd vratimo kao pobjednici. Naravno, kakva će biti igra, zavisi i od toga kako igra protivnik, kako mi uđemo u utakmicu i koliko nam protivnik dozvoli. Dakle, hrabro i skoncentrisano na Floru! Imamo nekih kadrovskih problema, ali ćemo dati sve od sebe", jasan je Rikardo Gomeš.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC