• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljubio je Dinamov grb, sad ga mrzi zbog "srpskog" imena! Heroj Hajduka koji je vrijeđao imao dogovor sa Mamićem!

Autor Mladen Šolak

Hrvatska i region pričaju o najboljem igraču Hajduka.

 Marko-Livaja-ljubio-grb-Dinamo-Zagreba Izvor: YouTube/Printacreen/Arena Sport TV

Najbolji igrač hrvatskog prvenstva i heroj velikog derbija Dinama i Hajduka, Marko Livaja (28), učestvovao je poslije utakmice u uvredljivom skaniranju na račun rivala iz Zagreba. Tom prilikom pjevao je pjesmu "Mrzim Dinamo, srpsko ime to".

Međutim, portal Index.hr objavio je u ponedjeljak da Livaja nije oduvijek "mrzio Dinamo", otkrivši i fotogafije na kojima se vidi kako Livaja ljubi grb šampiona Hrvatske.

"13 godina prije skandiranja da mrzi Dinamo, "srpsko" ime to, Livaja je bio dogovorio sve s Mamićima oko prelaska u Dinamo. Tada 15-godišnji Livaja bio je velika nada hrvatskog fudbala i igrač Omladinca iz splitskog predgrađa Vranjica, a po vanserijski nadarenog kadeta u Split došli su Zdravko i Zoran Mamić. Livaja se ovako prisjeća susreta s braćom koja su prisvojila Dinamo: 'Nakon utakmice Hajduka i Dinama u Kupu sastao sam se u hotelu Atrium s braćom Mamić i sve smo dogovorili. Bilo mi je teško, ali nisam imao izbora jer me iz Hajduka niko nije zvao'", piše taj portal.

Izvor: MN PRESS

Livaja tada ipak nije zaigrao za "modre", jer je Hajdukova legenda Ivica Šurjak spriječio taj transfer i ubijedio ga da potpiše za klub sa Poljuda. "Kada me Šurjak pozvao da ostanem, nisam se ni trenutka mislio, pao mi je kamen sa srca", rekao je tada Livaja.

Poslije svega, isplivale su fotografije kako mu je na srcu Dinamov grb i kako ga ljubi, a slike na kojima pozira u trenerci kluba koji sada "mrzi" nastale su dok je bio na okupljanju neke od mladih kategorija hrvatske reprezentacije. Tada su igrači Hajduka ljubili grb Dinama, a dinamovci Hajdukov.

Livaja je nedugo potom otišao u Inter 2010, a poslije dugog puta po Evropi ovog ljeta vratio se u Hajduk iz AEK-a i igra sjajno. Ipak, u ovom slavlju je prešao granicu i nepotrebno pjevao o mržnji, vezujući u istu pjesmu Dinamo i srpsko ime.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC