• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrao za Zvezdu protiv Milana, sada će seoski fudbal!

Autor Dušan Ninković

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i brojnih drugih srpskih timova, Aleksandar Pantić (43) najveće pojačanje u istoriji poznatog amaterskog tima - Dobrave.

 aleksandar pantić pojačao fk dobrave Izvor: MN Press/MONDO/Uroš Arsić

Fudbalski klub Dobrava iz sela Žabar pored Šapca skrenuo je pažnju na sebe neobičnom pričom. O tome zašto je obožavan u Čileu MONDO se raspitivao na licu mjesta, a sada je ovaj amaterski tim ponovo u centru pažnje.

Odjeknula je bomba prelaznog roka - Dobrava je dovela najveće pojačanje u istoriji kluba, stigao je bivši reprezentativac Srbije i Crne Gore!

Aleksandar Pantić (43), nekadašnji bek Crvene zvezde i brojnih drugih klubova u Srbiji pojačaće ekipu iz sela pored Šapca i predstavljati udarni iglu tima u prolećnom dijelu prvenstva. Očekivanja od čovjeka koji je svojevremeno igrao kvalifikacije za Ligu šampiona protiv slavnog Milana su ogromna!

Podsjećamo, Pantić je kao lijevi bek nastupio u oba meča kultnog dvomeča crveno-bijelih i italijanskog kluba, kada je tada aktuelni šampion Evrope eliminisao tim iz Beograda.

Pogledajte slike iz Dobrave:

Sa Crvenom zvezdom kasnije te sezone osvojio duplu krunu, a prvi trofej u karijeri bio mu je Kup Srbije i Crne Gore sa ekipom Železnika 2005. godine. Kao igrač Obilića godinu dana ranije dobio je poziv da nastupa za reprezentaciju tadašnje države i na tradicionalnom Kirin kupu upisao je dva nastupa. 

"Prvo pojačanje i to kakvo! Aleksandar Pantić! Dva puta je igrao za reprezentaciju Srbije, nosio dres FK Crvena zvezda i sada dolazi u Žabar da svojim iskustvom pomogne FK Dobrava. Vjerujemo da ćemo sa njim biti mnogo jači i da ćemo uspeti da poremetimo planove mnogim ekipama u našoj ligi. Pored FK Crvena zvezda, igrao je i za Dinamo Pančevo, Rad, Zemun, Obilić, Železnik, Voždovac, Omoniju i Alki sa Kipra, Rudar iz Prijedora, Radnik iz Surdulice i Sinđelić iz Niša. U naš tim se pridružio nakon nastupa za Cer, gdje je na 70 utakmica postigao 37 golova. Sama vaša karijera govori više od svega, srećno i dobrodošao", navodi se na Instagram stranici kluba.

Inače, Dobrava važi za najpopularniji amaterski klub u Srbiji, pošto je na Instagramu prati skoro 16 hiljada navijača. Najveći dio njih zapravo dolazi iz Čilea, pošto im je grb kluba veoma sličan onom koji koristi Kolo-Kolo.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC