• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milan dogovorio povratak Kake?

Posljednji izvještaji iz Španije sugerišu da je Milan postigao dogovor sa Realom da narednog ljeta, poslije dvije sezone, vrati Kaku u svoje redove.

 Milan dogovorio povratak Kake? Izvor: MONDO

Ljeta 2009. godine, Kaka je bio veliko pojačanje Reala, koji je tada platio 65 miliona evra za njega, ali se od tada nekada najbolji igrač svijeta nije naigrao. Naprotiv, više je bio van terena pokušavajući da zaliječi hroničnu povredu koljena, zbog koje je ljetos išao na operaciju.

Od dolaska Žozea Murinja na čelo Reala prošlog ljeta, a naročito poslije transfera Mesuta Ozila, Kaka više nije neophodan u Madridu, pa su u klubu najavili da će ga na ljeto prodati, jer je isuviše dobar i skup igrač za klupu. Prvi se javio Milan, u kojem je Kaka gospodario šest sezona prije odlaska u Madrid.

Navodno, vlasnik rosonera Silvio Berluskoni i predsjednik "kraljevskog kluba" Florentino Perez, dogovorili su se da Milan otkupi Kaku nazad za sumu između 20 i 30 miliona evra.

Samo dan ranije, potpresjednik Milana Adrijano Galijani odbacio je mogućnost da taj klub na ljeto kupi Kaku, jer ima novca samo za jedan mega transfer, a to će biti definitivni otkup ugovora Zlatana Ibrahimovića, koji i dalje kao pozajmljeni igrač iz Barselone. Milan bi za taj "dil" trebalo da izdvoji 24 miliona evra, a eto, izgleda da je ipak nije nemoguće da Berluskoni "iskešira" za obojicu.

Činjenica da će čak devetorica igrača Milana biti slobodni na ljeto da odu iz kluba, donekle ostavlja prostora Galijanija da u finansijsku konstrukciju uklopi i obeštećenje, plus platu i premije za Kaku.

Na potezu je sada predsjednik Intera Masimo Morati, koji je još zimus želio da dovede legendu rivalskog kluba, a sigurno je da do juna neće sjediti skrštenih ruku.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC