• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić: U Mostar po pobjedu

Fudbaleri Borca u meču 18. kola Premijer lige BiH gostovaće Veležu. U pauzi šampionata odigraće prijateljski meč sa Olimpijom.

 Jagodić: U Mostar po pobjedu Izvor: MONDO

U proljetnom dijelu šampionata Borac i Velež su jedine ekipe,koje imaju stoprocentan učinak. U subotu te će upravo u Mostaru te dvje ekipe odmjeriti snage. Borac se bori za titulu, a Velež za opstanak.

"Napravili smo dobru uvertiru pred meč u Mostaru i u dosadašnjem dijelu prvenstva smo pokazali da nam nije bitno na čijem terenu igramo. U svaki meč ulazimo sa ciljem da ostvarimo novu pobjedu koja će nas dovesti korak bliže osvajanju titule. Siguran sam da sa pravim pristupom igri možemo doći do dobrog rezultata protiv Veleža", rekao je Srđan Grahovac, mladi fudbaler Borca, koji je sjajnim igrama u nastavku sezone skrenuo pažnju na sebe.

Vlado Jagodić, trener Borca, po svemu sudeći u meču protiv Veleža neće moći da računa na Dragoslava Stakića i Milana Stupara.Uprkos njihovom odsustvu trener Borca vjeruje u svoje momke.

"Ostvarili su dvije pobjede na početku drugog dijela prvenstva i to govori da su napravili pomak u igri. Idemo da igramo našu igru i želimo da postignemo gol više od protivnika. U ovom meču nam nije imperativ osvajanje tri boda, ali je sigurno da postoji želja kod svakog igrača", jasan je Jagodić.



Borac bi u reprezentativnoj pauzi (27. marta) trebalo da odigra prijeteljski meč sa Olimpijom iz Ljubljane.

"Ostalo je da se još dogovore dva sportska direktora o nekim sitnim detaljima. Još ne znamo da li ćemo igrati ovdje ili u Ljubljani. Željeli smo da imamo jake provjere i u tome smo uspjeli", rekao je  Jagodić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC