• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Sedmorica novih igra i Vilotić

Zvezda će u Jagodini u subotu igrati u bitno izmijenjenom sastavu u odnosu na prve dve proljećne utakmice. Starter i oporavljeni Milan Vilotić.

 ZVEZDA: Sedmorica novih igra i Vilotić Izvor: MONDO

Tim koji pobjeđuje ne mijenja se, reći će vam mnogi treneri, ali ne i Robert Prosinečki.

Uprkos tome što je jedanaestorka kojom je počeo prvenstvo ostvarila dve pobjede u četiri dana, trener crveno-bijelih odlučio je da pred gostovanje u Jagodini, napravi sedam izmjena u sastavu u odnosu na duele sa Smederevom (1:0) i Inđijom (3:1).

Što zbog žutih kartona, povreda, činjenice da neki nisu ispunili očekivanja, ali i uz želju da pojedince odmori pred duel sa Partizanom u polufinalu Kupa Srbije u srijedu, Prosinečki je samo četvoricu igrača stavio i treći put za nedjelju dana u startnu postavu.

Protv Jagodine počeće ovih 11: Bajković - Mikić, Ćosić, Vilotić, Tošić - Mijailović, Kadu, Evandro - Vešović, Jevtić - Kaluđerović.

Poređenja radi, u duelima sa Smederevom i Inđijom, počinjali su: Stamenković - Ninkov, Ćosić, Adi, Reljić - Isah, Kadu, Evandro - Koroman, Borha - Kaluđerović.

Prosinečki zbog povrede koju je zadobio protiv Inđijaca nije mogao da računa na Lija Adija, Aval Isah na istom meču dobio je žuti karton koji ga je izbacio iz konkurencije za utakmicu u Jagodini, Stevan Reljić očigledno će ustupiti mjesto na lijevom beku oporavljenom Dušku Tošiću, dok ostaje otvoreno pitanje koga je od ostalih Prosinečki želio da odmori, a koga da "ohladi".

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC