• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaler Sitija je predator - optužen za sedam silovanja: Već je u zatvoru, a javljaju se nove žrtve!

Autor Haris Krhalić

Francuski defanzivac još je u pritvoru, a optužbe se samo nižu...

 Nove optužnice protiv Mendija Izvor: Profimedia

Fudbaler Mančester sitija Benžaman Mendi (27) uništio je svoju karijeru i reputaciju pošto se već nekoliko mjeseci nalazi u pritvoru. Do prije samo nekoliko mjeseci njegova karijera delovala je bajkovito, bio je fudbaler engleskog tima i povremeni reprezentativac Francuske, a sada deluje da je jedino što mu sljeduje robija!

Lijevi bek koji je u karijeri igrao za Avr, Marsej i Monako tokom prethodnih nekoliko mjeseci optužen je od strane čak sedam žena za silovanje.

Možda će vas zanimati

Sve je počelo u avgustu, kada je podignuta optužnica za četiri silovanja i jedan pokušaj seksualnog nasilja, a prvalj veš iz njegovog života nastavio je da isplivava. 

Slučaj je još ranije predstavljen sudu u Česteru, a sada je francuskom defanzivcu predočeno da je još jedna žena podnijela prijavu protiv njega. Kako je ona navela, silovanje se dogodilo u julu ove godine, što potpada pod vremenski period u kojem je izvršio ostala djela.

Po informacijama koje ima britansko pravosuđe, Benžaman Mendi počinio je sedam silovanja i jedno seksualno nasilje, a za sada ga je pet žena prijavilo. Za dvije od njegovih pet žrtava veruje se da su u trenutku napada bile maljoletne, što će biti dodatni teren Francuzu.

Tokom profesionalne karijere osvojio je Ligu 1 sa Monakom, kao i tri titule sa Mančester sitijem. Od kako je 2017. godine pojačao engleski tim imao podizao je i dva trofeja u EFL kupu, odnosno jedan Komjuniti šild. Bio je dio tima koji je prethodne sezone igrao finale Lige šampiona, ali djeluje da je njegova karijera gotova...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC