• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Kizito u taksiju? Oh, ne!

Trener Partizana nasmijao se kada je čuo da je Kizito viđen kako sjeda u taksi i odlazi na aerodrom. "Protiv OFK može i 1:0, ali volio bih da opet budemo efikasni".

 Stanojević: Kizito u taksiju? Oh, ne! Izvor: MONDO

Patizan je u seriji i želi da je nastavi. "Parni valjak" sigurno korača ka cilju, koji se zove četvrta uzastopna titula. Ali, mnogo je još do kraja prvenstvene trke.

Nova, treća prepreka na tom putu je OFK Beograd. Partizan je u sutrašnjem duelu veliki favorit. A trener crno-bijelih Aleksandar Stanojević poziva navijače da dođu na premijerni meč ovog proljeća u Humskoj.

"U dobrom raspoloženju dočekujemo meč sa OFK Beogradom, ovo je prva utakmica na našem stadionu i pozivamo navijače da nas podrže. Želimo da podijele energiju sa nama, kao i do sada. Svaka utakmica nam je bitna u pohodu na titulu. Zaslužili smo igrama i ponašanjem i svime u prethodnom periodu da nas podrže, da se naslone na našu energiju i da nastavimo pobjedonosni niz", rekao je Stanojević novinarima.

Na pitanje da li je možda nezadovoljan igrama svoje ekipe u prva dva kola, kako se možda moglo pročitati iz njegovih riječi, šef stručnog štaba je odgovorio: "Ne. Ja sam perfekcionista i uvek težim najboljem, možda nekad malo i karikiram. Naravno da kad pobedite dve utakmice sa sedam golova, naravno da ste zadovoljni, ali znam da uvijek može bolje i pokušaćemo da ispravimo neke greške iz Inđije i Kule".

Ipak, dodao je da bi ga zadovoljila pobjeda i od 1:0. Ali je naglasio i ovo:

"Utakmice mogu da budu vrlo neizvjesne, slijedi nam teška serija...Moramo da kažemo da osam utakmica u nizu pobjeđujemo sa tri i više golova razlike. Igraćemo na taj način da to ponovimo, ali zadovoljila bi me i pobjeda od 1:0. Uvijek sam govorio da je Partizan osvajao titule, ulazio u Ligu šampiona...Partizan mora atraktivno da igra i pobeđuje, navijač Partizana je navikao na Partizan koji pobeđuje, koji igra Evropu, a mi moramo da ponudimo nešto novo, a to je da postižemo dosta golova, što sada i radimo".

Jedan od novinara je, po dolasku na stadion Partizana, primijetio Džozefa Kizita kako ulazi u taksi i usput je dobacio: "Idem na aerodrom". Paralela sa Moreirom i prvim danom priprema u Turskoj bila je neizbježna. Tada je Moreira sjeo u taksi i niko ga više nije vidio...

"Ha, ha, ha, ha...Pa, ja se nadam da ćemo vidjeti Kizita. Bio bih neprijatno iznenađen da se dogodi suprotno...po drugi put, hahaha", nasmijao se od srca Stanojević.

Protiv "romantičara" Stanojević ne može da računa na povrijeđenog lijevog beka Aleksandra Lazevskog, a neizvjestan je i Zvonimir Vukić, koji ima problem sa primicačem.

Utakmica 18. kola Super lige Partizan - OFK Beograd igra se u subotu od 15 sati na stadionu u Humskoj. Cene ulaznica su 200 (južna tribina) i 400 dinara (istočna i zapadna tribina).

Svi navijači koji u subotu kupe ulaznicu za meč polufinala Kupa Srbije Partizan - Crvena zvezda, koji se igra 16. marta, moći će besplatno da uđu na utakmicu protiv OFK Beograda.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC