• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko će na klupu Juventusa? Spaleti neće...

"Staru damu" bi na ljeto mogao da preuzme Valter Macari, aktuelni trener Napolija, mada Luiđi Del Neri smatra da sa ekipom može da prevaziđe krizu.

 Ko će na klupu Juventusa? Spaleti neće... Izvor: MONDO

Sedmo mjesto na tabeli i 20 bodova zaostatka za vodećim Milanom sigurno nije učinak kojem se uprava Juventusa nadala na početku sezone.

Međutim, sa pet poraza u poslednjih sedam kola - od čega tri kod kuće - nije ni moglo bolje.

Zato se u Italiji već postavlja pitanje novog šefa struke trofejnog kluba, a trener Zenita Lućano Spaleti prvi je sebe isključio iz svih kombinacija.

"Prvo se pisalo da preuzimam Fiorentinu, pa Inter i sada Juventus. Nema ništa od toga. Ostajem u Zenitu jer je to divan klub. Srećan sam tu", rekao je Spaleti poslije poraza od Tventea (3:0) u osmini finala Lige Evrope.

Najozbiljniji kandidat je Valter Macari, s tim da se on sa Napolijem bori za plasman u Ligu šampiona i u Torino može da se preseli najranije po završetku sezone. Ako i tada...

"Dalje ruke od našeg trenera. Juventus ne može da ga ima prije 2013, osim ako ja ne odlučim drugačije", poručio je predsjednik Napolija Aurelio De Laurentis.

Del Neri, za to vrijeme, priprema ekipu za subotnji meč sa Ćezenom, koja se grčevito bori za opstanak, a u minulom kolu uspjela je da u gostima iznenadi Sampdoriju.

"Nijednog trenutka nisam razmišljao o ostavci. Medijski napisi su dio igre, a ja sam razgovarao sa predsjednikom kluba (Andreom Anjelijem) i on vjeruje u mene", rekao je Del Neri.

Upitan da li je Anjelijevo povjerenje trajno, rekao je da "sve zavisi od rezultata".

"Želimo da promijenimo tok stvari. Imamo snage i kvaliteta za to. Osjećam da je klub uz mene i potpuno sam miran".

"Juventus mora da prevaziđe negativni period. Počećemo utakmicom protiv Ćezene, a poslije toga nas čeka još deset mečeva. Više ne smijemo da grešimo", zaključio je trener crno-bijelih.

Da bi se domogao makar pozicije koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, tim Miloša Krasića moraće da nadoknadi deset bodova manjka u odnosu na četvrtoplasirani Lacio.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC