• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Toti spreman za "derbi dela kapitale"

Roma bi u okršaju sa Laciom trebalo da bude jača za svog kapitena, koji se oporavio od povrede brže nego što je bilo očekivano.

 Toti spreman za "derbi dela kapitale" Izvor: MONDO

Frančesko Toti nije mogao da spriječi poraz Rome od Šahtjora i u revanšu osmine finala Lige šampiona (3:0), ali bi u nedjelju mogao da pomogne ekipi u prvenstvenom meču sa Laciom.

Veteran koji za sobom ima rekordnih 27 gradskih derbija, istegao je mišić lista i u četvrtak su italijanski mediji javili da će propustiti veliki okršaj.

Međutim, "princ Rima" je dan kasnije odradio kompletan trening i samim tim nagovijestio da će biti na raspolaganju nekadašnjem saigraču Vinćencu Monteli.

Roma je ove sezone dobila obe utakmice sa Laciom: 2:0 u okviru Serije A, odnosno 2:1 u Kupu Italije. Zanimljivo je da su tri od četiri pogotka Rome postignuta iz jedanaesteraca!

Dva je iskoristio Marko Borijelo - kojem to nije uspjelo u utorak u Donjecku, pri vođstvu domaćih od 1:0 - a jedan Mirko Vučinić.

Lacio je dugo bio lider prvenstva, ali sada je četvrti sa 51 bodom, dok je "vučica" šesta sa 46. Vodeći Milan sakupio je 61 bod.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC