• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SERIJA A: Inter "štucnuo" u Breši

Drugoplasirani na tabeli nije uspio da savlada pretposlednjeg - 1:1. Inter poveo preko Etoa, Karaćolo izjednačio u finišu utakmice, pa promašio penal!

 SERIJA A: Inter "štucnuo" u Breši Izvor: MONDO

Tako se osvajaju, odnosno gube titule... Kada je trebalo da upiše petu uzastopnu pobjedu i nastavi da vrši pritisak na vodeći Milan, Inter je prokockao dva važna boda, a malo je nedostajalo da ostane potpuno praznih šaka.

Pet minuta prije kraja regularnog toka, Andrea Karaćolo je matirao Žulija Sezara i donio Breši bod koji će joj možda (a možda i neće!) značiti u borbi za opstanak.

Taj gol bio je uvod u nervoznu završnicu meča, u kojoj je Ivan Kordoba dobio direktan crveni karton za faul nad Ederom u kaznenom prostoru, a Sezar odbranio penal Karaćolu, koji je ubrzo dobio drugi žuti!

Dakle, obe ekipe dočekale su poslednji sudijski zvižduk sa po desetoricom na terenu...

Inter je poveo na vrijeme, u 18. minutu, kada je Vesli Snajder izveo korner, a Andrea Ranokija "spustio" Samjuelu Etou, da sa lakoćom pošalje loptu iza leđa Mikelea Arkarija.

Ali, Arkarijeva mreža se više nije tresla i on je održao prosjek od jednog primljenog gola po utakmici (14/14). Odličan, s obzirom na to u kakvom je timu i ko čini bedem ispred njega.

Dejan Stanković bio je jedan od rijetkih neofanzivnih igrača koje je u prvih 11 imenovao Leonardo. Bili su tu Eto, Pacini, Pandev, Snajder, napadački orijentisani bekovi Majkon i Nagatomo.

"Neroazuri" uprkos tome nisu uspjeli da naprave željenu uvertiru za utorak i gostovanje Bajernu, koji ih je savladao u prvom meču osmine finala Lige šampiona (1:0). Jedan trofej iz sezone 2009/10 izmiče Interu, da li će u Minhenu definitivno izgubiti drugi?

PAROVI 29. KOLA:

Breša - Inter 1:1 (0:1)
/Karaćolo 85 - Eto 18/

subota (20.45)

Ćezena - Juventus

nedelja

Milan - Bari (12.30)
Kaljari - Udineze (15.00)
Katanija - Sampdorija
Kjevo - Fiorentina
Đenova - Palermo
Leće - Bolonja
Roma - Lacio
Parma - Napoli (20.45)

TABELA: Milan 61, Inter (+1) 57, Napoli 53, Lacio 51, Udineze 50, Roma 46, Juventus 41, Palermo 40, Kaljari 39, Fiorentina 37, Bolonja 36, Đenova 35, Kjevo 32, Sampdorija 31, Parma 29, Katanija 29, Ćezena 28, Leće 28, Breša 26, Bari 16.

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC