• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Pogriješio sam, nisam kažnjen

Trener Partizana kaže da je napravio pogrešnu izmjenu (Iliev-Kamara). Dejan Đurđević šokiran zbog smrti kolege, Žarka Solda.

 Stanojević: Pogriješio sam, nisam kažnjen Izvor: MONDO

Po mišljenju trenera Partizana Aleksandra Stanojevića tri situacije su okarakterisale derbi JSL protiv OFK Beograda (2:1). Jedna od njih, kako je rekao, bila je odluka da izvede napadača (Ivicu Ilieva) i uvede defanzivnog vezistu (Mohameda Kamaru).

Igrao se Partizan živcima navijača. Od sigurne igre i vođstva malo je nedostajalo da crno-bijeli u finišu ostanu bez dva boda. Parni valjak spasio je "džoker" Milan Smiljanić.

Pogledajte FOTO-GALERIJU sa meča.

Uprkos činjenici da je poslije meča Stanojević bio zadovoljan pobjedom, osjećao se loše.

"Moram da kažem da su tri situacije okarakterisale utakmicu. Prva je to što su Vukić i Petrović tražili izmjene. Druga je hiljadu propuštenih prilika Partizana. Treća je moja odluka da napadača zamijenim zadnjim veznim", počeo je Stanojević.

"Poslije te izmjene mi više nismo bili dominantni, OFK Beograd je došao do daha i postajao sve opasniji po naš gol. I uspio je da izjednači. Na sreću, moja ekipa je pokazala karakter i smogla snage da pobijedi golom Smiljanića", dodao je trener šampiona.

Mladi stručnjak zahvalio se Grobarima koji su u velikom broju ispunili tribine stadiona u Humskoj (12.000) i koji su, zapazio je Stanojević, davali veliku podršku i u trenucima kada na terenu nije išlo.

Šef struke crno-bijelih je svjestan da njegov tim ne može uvijek lako i ubjedljivo da pobjeđuje.

"Imamo situaciju iz Kule kada smo iz pet prilika postigli četiri gola i imamo današnju kada uprkos hiljadu šansi nismo uspjeli da obezbijedimo pobjedu na vrijeme. Jednostavno, to je draž fudbala".

Stanojević nije želio da priča mnogo o narednoj utakmici, protiv Crvene zvezde u Kupu, samo je kratko konstatovao da očekuje da rezultat ne bude 0:0.

Dejan "Švaba" Đurđević utučen se pojavio pred novinarima. Razlog za tugu nije bio poraz od Partizana već vijest koja ga je sačekala po završetku utakmice - da je preminuo njegov kolega, Žarko Soldo.

"Svi smo šokirani zbog smrti dragog kolege Žarka Solda. U ime kluba i u lično ime izjavio bih saučešće njegovoj porodici. Smrt Žarka Solda potvrđuje koliko je naš posao stresan", rekao je Đurđević, a zatim i prokomentarisao meč sa crno-bijelima:

"Partizan je pokazao koliko je veliki i da sreća prati hrabre. Iako je primio gol u nezgodnom trenutku, nije odustao. Ova pobjeda je crno-bijele približila tituli", podvukao je trener OFK Beograda.

O igri svoje ekipe, "Švaba" je rekao:

"Mi smo se pokazali u dobrom svjetlu. Imali smo nekoliko prilika, ali je problem bio u zadnjoj liniji, koja je nekoliko puta klecnula. Fudbal je još jednom pokazao koliko je čudna igra".

Đurđević je podsjetio da je u timu imao šestoricu igrača rođenih 1990 i 1991. godine i pohvalio strijelca prvog gola za Partizan.

"Igrač kakav je Prins Tejgo odavno nije viđen na ovim prostorima", zaključio je Đurđević.

(V.S, MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC