• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić i Odović zadovoljni bodom, ali…

Treneri Borca i Veleža zadovoljni su remijem u derbiju 18. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, ali svako na svoj način.

 Jagodić i Odović zadovoljni bodom, ali… Izvor: MONDO

Šef struke Banjalučana Vlado Jagodić je podvukao da je meč u Vrapčićima bio jako zanimljiv uprkos najnepopularnijem rezultatu 0:0.

"Čestitam svojim igračima, kolegi Odoviću i njegovoj ekipi na odličnoj igri. Rezultatom sam zadovoljan, ali me nikako ne raduje igra koju smo prikazali. Mi smo došli po pobjedu, ali je Veležov vezni red neutralisao naše ključne igrače. To je dovelo do činjenice da za 90 minuta nismo napravili nijednu stopostotnu priliku", rekao je Jagodić i dodao da je osvojen veliki bod s gostovanja u Vrapčićima.

Trener "rođenih" Milomir Odović, koji je u prvom poluvremenu zbog prigovora zaradio crveni karton, sretan je remijem ali samo kad se bod sabere sa pobjedama iz prva dva proljećna kola u šampionatu BiH.

"Uspjeli smo da neutrališemo Dražena Međedovića i Branislava Krunića, pa nam Borac nije stvorio nijednu zrelu šansu. Uz naše prilike, koje mislim da su bile zrelije, trebali smo ostvariti pobjedu. Međutim, kada se sve sabere, zadovoljan sam. Da mi je neko ponudio sedam bodova iz tri utakmice prije početka proljeća, sigurno bih to objeručke prihvatio", izjavio je Odović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC