• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lola Smiljanić: Slađe je ovako...

Strijelac pobjedonosnog gola za Partizan protiv OFK Beograda jedva čeka derbi meč protiv Zvezde i poručuje: "Najslađe su pobjede protiv 'vječitog rivala'".

 Lola Smiljanić: Slađe je ovako... Izvor: MONDO

Podatak za vjerovali ili ne - Milan Lola Smiljanić je dao prvi gol za Partizan u zvaničnim utakmicama u Humskoj ulici!

"Meč viner" protiv OFK Beograda je drugi put "u svojoj kući", ali tek sada je pogodio mrežu protivnika na stadionu Partizana. Ali, taj gol ostavio je Partizan na pet bodova viška u odnosu na Crvenu zvezdu, možda će se ispostaviti i kao ključni.

"Dobro smo igrali, ali mogli smo i morali smo ranije da osiguramo tri boda protiv OFK Beograda. Sami smo krivi što nismo, ali zaslužili smo sreću. Možda je i slađe ovako...", šeretski se Smiljanić osvrnuo na meč protiv "romantičara", koji je mnogim navijačima Partizana "skratio život".

Partizan sada očekuje serija teških ispita u domaćim takmičenjima. U srijedu je prvi polufinalni meč protiv Crvene zvezde, zatim slijedi gostovanje u komšiluku, na Banjici...

"Najbitnije je da sada zaboravimo na meč protiv OFK Beograda, lijepo se završilo. Sada se okrećemo Zvezdi i sigurno je da idemo na pobjedu, nećemo kalkulisati. Najslađe su pobjede protiv Zvezde! Titula jeste prioritet, ali i 'dupla kruna'. Možemo da izbacimo najljućeg rivala i otvara nam se put ka trofeju u kupu", kaže Smiljanić uoči duela u sredu u Humskoj.

Partizan je u prvom "vječitom derbiju" protiv Crvene zvezde u Ljutice Bogdana odigrao taktički - za udžbenike i slavio je 1:0.

"Pokazali smo u prošlom derbju da smo bolji, ali ne pobjeđuje uvijek bolji. U kup takmičenju su moguća iznenađenja, ali bih volio da sada ne bude nikakvih iznenađenja i da mi pobijedimo, da ponovo obradujemo navijače. Taj prvi derbi odigrali smo taktički na evropskom nivou, iako smo tada bili umorni, igrali smo Ligu šampiona...Jeste da smo se iscrpili protiv OFK Beograda, ali derbi utakmica ne prašta, svi jedva čekaju taj meč", rekao je vezista Partizana.

Prema Zvezdi, kaže, maksimalno poštovanje.

"Sigurno je da ih je trener Robert Prosinečki 'namjestio'. Zvezda je za respekt, to je drugi tim u državi. Ipak, mi smo bolji i idemo na pobjedu", poručio je Smiljanić.

(V. S./P. V. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC