• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Berluskoni: Kaka, čekamo te

Počela je priprema povratka Rikarda Iseksona dos Santoša Leitea Kake u Milan, gdje bi mogao da zaboravi dvije loše sezone u Realu.

 Berluskoni: Kaka, čekamo te Izvor: MONDO

Vlasnik Milana i najuticajniji/kontroverzniji političar Italije, Silvio Berluskoni, tokom proslave 25 godina od dolaska na čelo "rosonera", poručio je bivšoj zvijezdi kluba da će ga dočekati širom otvorenih ruku.

Kaka je prije dvije sezone prešao iz Milana u Real Madrid za 65 miliona evra, ali se nije naigrao, već je uglavnom kuburio sa povredom koljena.

Zbog svega, u Madridu su najavili da će prodati nekada najboljeg fudbalera svijeta, pa Berluskoni vjeruje da će se Kaka vratiti tamo gdje je šest sezona imao status božanstva.

"Nismo pričali o novcu, tek me očekuje razgovor sa Galijanijem. Ne znam ništa više od toga, ali znam da ga (Kaku) čekamo raširenih ruku", rekao je Berluskoni, koji već mora da spremi 24 miliona evra kako bi otkupio ugovor pozajmljenog Zlatana Ibrahimovića iz Barselone.

U međuvremenu, Kaka se požalio da je u Španiji potpuno izgubio samopouzdanje, da ga trener Žoze Murinjo tretira na loš način i da bi bilo najbolje da promijeni sredinu, jer mu je muka od toga da ga svi kritikuju.

Isprva, potpredsjednik Milana Adrijano Galijani odbio je mogućnost da se Brazilac vrati u "rosonere", jer klub navodno nema novca i za Ibrahimovića i za Kaku, ali izgleda da Berluskoni više želi da se to ostvari.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC