• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Robi servirao sastav, Sale reternirao!

Prvi put poslije dugo, dugo vremena treneri Partizana i Crvene zvezde izdiktirali su startne postave dva dana prije početka "večitog derbija"!

 Robi servirao sastav, Sale reternirao! Izvor: MONDO

Počelo je!

I to kako valja... Sportski, fer, viteški, harizmatično. Dva dana prije početka "vječitog derbija" u polufinalu Kupa Srbije, treneri Crvene zvezde i Partizana pokazali su kako se to radi.

Ostaje samo nada, tj. želja, da se u srijedu od 17 časova na stadionu u Humskoj u istom stilu ponašaju igrači, a nadasve navijači.

Robert Prosinečki i Aleksandar Stanojević uradili su ono što njihovi prethodnici u Zvezdi i Partizanu nisu... Pa, niko ovdje u redakciji ne može da se sjeti kada su posljednji put treneri "vječitih" izdiktirali sastave dva dana prije utakmice!

"Hoćeš da ti izdiktiram sastav?", uzvratio je Prosinečki na pitanje novinara.

"Jedini problem su mi dvojica povrijeđenih igrača, Adi i Ćosić, ali ako budu zdravi igraće od starta. Evo, igraćemo ovako... Stamenković - Ninkov, Ćosić, Adi, Tošić - Mijailović, Kadu, Evandro - Borha, Koroman - Jevtić", bez "blama" izdiktirao je Prosinečki, koji će kao trener debitovati i u Kupu i u mečevima sa nekada najvećim rivalom na terenu.

"Hoću, nije problem", nadovezao se Stanojević, pristajući da i on kaže startnih 11.

"Kolegijalnost je na prvom mjestu. I ja sam manje-više očekivao sastav Crvene zvezde, samo sam imao nedoumicu da li će igrati Kaluđerović ili ne...", dodao je Stanojević.

"Evo, sada znaš...", našalio se Prosinečki, poslije čega je njegov kolega sa klupe Partizana izdiktirao sastav, takođe uslovljen povredom Vukića.

"U zavisnosti od toga da li će Vukić biti spreman, u sredini će igrati Petrović i Vukić ili Petrović i Smiljanić. Sastav će biti Stojković - Miljković, Savić, Krstajić, Lazevski - Petrović, Vukić - Ilić, Babović - Iliev i Tejgo", izjavio je Stanojević.

U polufinalu Kupa Srbije, u srijedu od 14 časova, u Lučanima će se sastati Sloboda Point Sevojno i Vojvodina, a tri časa kasnije počinje duel Partizan - Crvena zvezda. Revanši su 6. aprila. U slučaju identičnih rezultata, odmah će biti izvođeni penali.

(N. Janković - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC