• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Venger nema rješenje, zove Lemana

Njemački golman, koji je zašao u petu deceniju života, prekida penziju i vraća se na gol "tobdžija"!?

 Venger nema rješenje, zove Lemana Izvor: MONDO

Arsenal je za samo dve nedjelje ispao iz trke za tri trofeja (Liga kupa, Lige šampiona i FA kupa), ali i ostao bez trojice golmana. Jedini čuvar mreže na koga može da računa Arsen Venger je Manuel Almunija.

Francuskom stručnjaku preostaje borba za Premijer ligu, i neozbiljno bi bilo da odlučujuće utakmice u šampionatu dočeka samo sa jednim golmanom ili sa neiskusnim čuvarima mreže na klupi, kao što su Džejms Ši i Damjan Martinez. Na sreću menadžera, Arsenal je blizu ekspresnog rješenja. Na pragu povratka u londonski klub je penzionisani Jens Leman, prenosi "BBC Sport".

Povrede Poljaka Vojceha Šćešnog i Lukaša Fabijanskog, odnosno Meksikanca Vita Manone, naterale su upravu kluba sa "Emirejtsa" da kontaktira 41-godišnjeg Nijemca.

Leman je od 2003. do 2008. zabeležio 199 nastupa za Arsenal. Posljednje dve godine, prije nego što je okačio kopačke o klin, proveo je u Štutgart, gdje je 2010. završio svoju igračku karijeru.

Međutim, bivši čuvar mreže reprezentacije Njemačke sada je blizu da se ponovo aktivira. Ako to zaista i učini, već u subotu mogao bi da bude u sastavu "tobdžija" za meč sa Vest Hemom.

Leman je već neko vrijeme redovan na treninzima Arsenala, gdje mora da prođe obaveznu praksu neophodnu za trenersku diplomu. On tvrdi da nije čuo ništa o njegovom povratku na teren, ali nije ni demantovao. Na pitanje novinara kratko je rekao: "Ko zna..."

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC