• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maletić i Avdukić o reprezentaciji BiH: Čast za nas i za Borac

Reprezenativci Bosne i Hercegovine iz redova Banjalučana podvukli da su srećni zbog poziva u tabor "zmajeva", ali i istakli da je ovo priznanje za Borac.

 Maletić i Avdukić o reprezentaciji BiH: Čast za nas i za Borac Izvor: MONDO

Asmir Avdukić i Darko Maletić našli su se na spisku igrača na koje računa selektor Safet Sušić za utakmicu protiv Rumunije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj.

Avdukić je godinama bio nezamjenljiv na golu mlade reprezentacije BiH, ali nikada nije zaigrao za "A" tim. Dolaskom u Borac oborio je mnoge rekorde i postao potencijalni reprezentativni čuvar mreže.

Dobio je Papetov poziv za meč protiv Poljske u Turskoj, ali je "preskočen" za akciju u SAD protiv Meksika.

"Velika mi je čast to što sam se ponovo našao na spisku selektora. Ovo je za mene veliko priznanje, kao i za klub. Na meni je sada da radim i da se trudim da izborim mjesto među stativama. Izuzetno cijenim ostale golmane u državnom timu i daću sve od sebe da se izborim za svoje mjesto u ekipi. Svaka reprezentacija želi da ima što više igrača i ovo pokazuje da je Borac na pravom putu. U budućnosti može da bude samo još bolje", rekao je Avdukić za "Glas Srpske".

Golmanu Borca na okupljanju reprezentativaca 21. marta na Ilidži, pridružiće se i Darko Maletić, koji je bio strijelac dva pogotka u prva tri kola proljećnog dijela Premijer lige BiH.

Zatresao je mrežu Širokog Brijega na "Pecari" i zvorničke Drine na Gradskom stadionu u Banjaluci, a postigao je gol i Crvenoj zvezdi.

"Čuo sam da je selektor hvalio moje igračke kvalitete i drago mi je što se vraćam u reprezentaciju. Posebno mi je drago što sam dobrim igrama u dresu Borca skrenuo pažnju na sebe. Poznajem većinu aktuelnih reprezentativaca, sa nekima sam čak i igrao ili još igram. Veoma sam zadovoljan što selektor misli da mogu da mu pomognem u kvalifikacionom ciklusu", rekao je Maletić.

On je dodao da je poziv dvojice igrača Borca priznanje za banjalučki klub.

"To je priznanje za Borac, igramo dobro u Premijer ligi BiH i timska igra je trenutno u reprezentaciju izbacila mene i Asmira Avdukića".


(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC