• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mrđa van terena šest mjeseci

Reprezentativac Srbije iz Siona teško povrijeđen - snimak je pokazao da su iskidani ukršteni ligamenti lijevog koljena.

 Mrđa van terena šest mjeseci Izvor: MONDO

Kakav maler! Dragan Mrđa se u subotu povrijedio, već u trećem minutu utakmice u kome je njegov Sion poražen od Ciriha (0:2), a dva dana kasnije, poslije snimka lijevog koljena, obistinile su se crne slutnje.

Napadaču reprezentacije Srbije pokidani su ligamenti koljena i moraće da pauzira najmanje šest mjeseci.

"Da mogu, iskočio bih iz sopstvene kože! Magnetna rezonanca je pokazala da su ukršteni ligamenti lijevog koljena iskidani, što znači da mi predstoji duga pauza. Nezahvalno je prognozirati kad je u pitanju ovako teška povreda, ali ljekari kažu da ću se u najboljem slučaju vratiti fudbalu kroz pola godine", izjavio je Mrđa u razgovoru za "Novosti".

Mrđa je prošlog ljeta došao u Sion. Poslije perioda adaptacije počeo je da rešeta mreže, a taj trend je nastavio i u proljećnom dijelu sezone. Taman kada se zahuktao, zadesio ga je veliki peh i sada mora na operaciju, koja će najvjerovatnije biti obavljena u Ženevi.

"Još nisam odlučio koji hirurg će me operisati, jer želim da se konsultujem s još nekim ljudima. U klubu su mi predložili najboljeg švajcarskog stručnjaka koji je pomogao mnogim ovdašnjim skijašima i fudbalerima kojima su stradali ligamenti. Tokom naredna dva-tri dana doneću odluku, jer hoću da čujem i mišljenja drugih fudbalera koji su imali istu povredu".

Dakle, za Mrđu je završena sezona, ali i kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

"Iz ove perspektive, drugovima na prvom mjestu želim da svi budu zdravi, a tek poslije toga da nas pobjedama dovedu bliže Evropskom prvenstvu. Uvijek ću biti uz njih, kao i uz saigrače iz Siona, koje očekuju finale Kupa Švajcarske i borba za mjesto koje vodi u Ligu šampiona. Još ne mogu da vjerujem da mi se ovakva povreda dogodila baš sada, kad sam ušao u golgetersku formu i kada su pred Srbijom i Sionom izuzetno važne utakmice. Nažalost, ništa ne mogu da promijenim i zato već počinjem da mislim na oporavak kako bih se što prije vratio fudbalu", zaključio je Dragan Mrđa.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC