• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voša pred Sevojno: Kao da je finale!

Vojvodina spremna za ispit u Lučanima, ozbiljno shvata rivala i želi u finale. Lazetić se vraća u ekipu, Tumbasević prije Mitoševića.

 Voša pred Sevojno: Kao da je finale! Izvor: MONDO

U sjenci drugog polufinalnog duela u Kupu Srbije između Partizana i Crvene zvezde, u srijedu će prvi duel za plasman u finale, u Lučanima odigrati Sloboda Sevojno i Vojvodina.

"Lale" su u formi. Sva tri prvenstvena meča na početku proljećnog dijela sezone su dobili, dok Sloboda Sevojno nije uknjižila tri boda od starta proljeća. U Vojvodini su, pred početak sezone, kao jedan od ciljeva zacrtali i osvajanje trofeja u Kupu Srbije. Ali, istu želju, odnosno plasman u finale ima i Sloboda Sevojno.

"Čeka nas 180 minuta velike borbe. Slobodu respektujemo, riječ je o ekipi koja je u usponu unazad par godina, imaju iza sebe plasman u finale Kupa, lijepu jesen... Sve to poziva na oprez", rekao je trener Vojvodine Zoran Milinković novinarima u Novom Sadu.

Milinković, međutim, vjeruje u svoj tim.

"Vojvodina ima veliku ambiciju u ovom takmičenju, veliku želju da uđe u finale. Mislim da su svi momci raspoloženi, svjesni značaja utakmice i imaju ogromnu želju da se predstave u svom najljepšem svjetlu. U dobroj smo seriji i želimo tako da nastavimo", kaže Milinković.

Trener Vojvodine nema kadrovskih problema. U ekipu se vraća Nikola Lazetić, a odlučio je da Janku Tumbaseviću (na slici) da prednost u odnosu na Vuka Mitoševića.

Tim Vojvodine bi u Lučanima trebalo da izgleda ovako: Brkić - Vulićević, Pavlović, Mojsov, Trajković - Medojević, Tumbasević, Merebašvili, Lazetić - Oumaru, Ilić.

Povratniku u ekipu, iskusnom Nikoli Lazetiću još je u svježem sjećanju meč u Sevojnu kada je sa Crvenom zvezdom eliminisan iz polufinala kupa.

"Ulazimo u ovaj duel kao da je finale! Veoma se dobro sjećam kada sam prije dve godine, igrajući za Zvezdu, ispao od Sevojna iz kupa. Kad igraju na svom terenu, veoma dobar protivnik. Činjenica je da imaju mogućnost da igraju finale i zato očekujem da će dati 120 odsto mogućnosti. Mi smo se dobro spremili, ušli smo u formu", rekao je Lazetić.

Utakmica u Lučanima igra se u srijedu od 14 časova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC