• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapelo vraća Teriju kapitensku traku

Selektor reprezentacije Engleske Fabio Kapelo mogao bi da oduzme kapitensku traku Riju Ferdinandu i vrati je Džonu Teriju.

 Kapelo vraća Teriju kapitensku traku Izvor: MONDO

Ferdinand će zbog povrede propustiti kvalifikacionu utakmicu za Evropsko prvenstvo 2012. godine protiv Velsa, koja se igra 26. marta na stadionu Milenijum. Pošto će meč propustiti i Stiven Džerard, Kapelo će najvjerovatnije kapitensku traku predati Teriju.

Kapelo je oduzeo traku Teriju prošle godine, nakon što su mediji objavili da je bio u vezi s partnerkom bivšeg saigrača iz Čelsija i reprezentacije Vejna Bridža.

Ferdinand je poslije toga predvodio nacionalni tim, a pošto se defanzivac Mančester junajteda povredio, njegovu ulogu na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi preuzeo je Stiven Džerard.

Tokom prijateljske utakmice s Danskom traku su nosili Frenk Lampard, Garet Beri i Ešli Kol.

"Ne želim da kapitenska traka ide iz ruke u ruku. Uznemirio sam se kada sam vidio šta se dogodilo u Danskoj, kada su igrači na terenu govorili 'ko je kapiten?' Teri nije bio kapiten godinu dana... Moram da donesem odluku - i to će biti konačna odluka, a ne za jednu utakmicu", rekao je Kapelo.

Zbog čestih povreda Ferdinandu je oduzeta kapitenska traka u Mančester junajtedu i predata Nemanji Vidiću.

"Želim da znam koliko je ozbiljna povreda leđa Rija Ferdinanda i kada će biti potpuno spreman, jer je on veoma važan igrač u našem timu. Poslije toga ću razgovarati s njim i saopštiti mu konačnu odluku, bez obzira da li će on dobiti traku, Teri ili neko drugi", rekao je Kapelo i dodao: "Objasniću mu šta se dogodilo u Danskoj i razumjeću ako ne bude srećan zbog svih dešavanja. Ali, ja sam trener i moram da donosim odluke." (Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC