• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Ako ga ne damo na Marakani...

"...ni ne zaslužujemo da prođemo dalje", kaže trener Partizana Aleksandar Stanojević poslije pobjede od 2:0 u meču polufinala Kupa Srbije sa Crvenom zvezdom.

 Stanojević: Ako ga ne damo na Marakani... Izvor: MONDO

Aleksandar Stanojević u srijedu, 16. marta, ostvario je "het-trik" u "vječitim derbijima".

Poslije prvenstvenih pobjeda nad Crvenom zvezdom od 1:0 u sezoni 2009/10, odnosno 0:1 prošle jeseni u Ljutice Bogdana, stigao je i trijumf u prvom susretu polufinala Kupa Srbije.

I to ponovo bez primljenog gola - 2:0.

"Naravno da smo zadovoljni rezultatom", priznaje trener fudbalera Partizana da će u revanšu 6. aprila imati kapitalnu prednost.

Ukoliko tada, na stadionu Crvene zvezde, Partizan postigne gol, protivnik će morati da postigne četiri da bi prošao u finale.

"Odlazimo na Marakanu, a ako nismo u mogućnosti da postignemo makar jedan gol na Marakani, ne moramo ni da idemo dalje...", dodaje 37-godišnji trener, koji priznaje da se njegov tim izvukao sa 1:0 u prvih 45 minuta derbija sa Crvenom zvezdom.

"Imali smo određenih problema u prvom poluvremenu. Znali smo da ćemo imati problema sa posjedom lopte, jer smo igrali na drugačiji način. Međutim, iz toga smo lako ugrožavali Zvezdu. U drugom poluvremenu smo se konsolidovali, dobili čvrstinu u sredini i poželjeli da igramo na transformaciju, pa smo iz toga mogli još neki gol da postignemo", analizirao je Stanojević tok utakmice i priznao da je i na 1:0 i na 2:0 visio gol u vazduhu.

Na obje strane.

"Takođe, mogla je i Crvena zvezda da postigne gol, ali mislim da je derbi bio odličan, kao što sam i rekao prije utakmice da će sigurno biti dobar derbi sa mnogo golova. Moglo je da ih bude dosta više i u našoj i u njihvoj mreži, međutim mislim da smo u potpunosti zaslužili ovu pobjedu...", podvukao je mladi stručnjak, kojeg navijači vole da oslovljavaju sa "Ser Aleks" Stanojević.

On u revanšu očekuje istu Crvenu zvezdu. I nagovještava drugačiji Partizan.

"Zvezda igra na isti način, oni imaju formaciju 4-3-3 i kroz pas pokušavaju da dođu do gola. Mi možemo da igramo na više načina, imamo različite profile igrača. U odnosu na to koga postavimo, tako ćemo i igrati. Od njih očekujem isti način igre sa istom formacijom, jer su tako igrali sve vrijeme, ništa nisu mijenjali, a mi smo spremni da igramo na više različitih načina", rekao je Stanojević i podvukao:

"Vjerujem da će Zvezda u revanšu igrati na isti način i pokušati da pas igrom dođe do gola. Očekujem da će i revanš biti odlična utakmica, a mi ni tada nećemo igrati zatvoreno".

On je na konferencije za medije izazvao aplauz novinara pošto je priznao da je zbog opklade sa Prinsom Tejgom izgubio automobil.

"Rekao sam mu prije meča ako postigne dva gola rado ću mu ustupiti svoj reno 'kupe', za koji je on rekao da mu se mnogo sviđa. Tokom meča, kada je dao drugi gol, dobacio sam mu da opklada važi samo ako pobijedimo. Eto, na kraju sam čak navijao da Zvezda izjednači da bih sačuvao svoja kola", našalio se u svom stilu Stanojević.

(N. J. - V. S. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC