• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EURO 2012: Vidić propušta Irce i Estonce?

Štoper Mančester junajteda nalazi se van stroja zbog povrede lista koju je zadobio u kup utakmici sa Arsenalom prošlog vikenda.

 EURO 2012: Vidić propušta Irce i Estonce? Izvor: MONDO

Nemanja Vidić u utorak je preskočio revanš meč osmine finala Lige šampiona sa Olimpikom iz Marseja, a neće igrati ni protiv Boltona u subotu.

Razlog je povreda lista, koju je menadžer Junajteda Aleks Ferguson predstavio kao potencijalno vrlo ozbiljnu.

"Pokušali smo da ga osposobimo, ali povrede tog tipa su uvijek nezgodne. Da je zaigrao od prvog minuta, vrlo je moguće da bi mu se stanje pogoršalo i da bi morao da pauzira mjesec dana", izjavio je Ferguson.

Ovako, ima razloga za optimizam gledano iz Fergusonovog ugla, dok selektor "orlova" Vladimir Petrović Pižon mora da bude zabrinut zbog gotovo izvjesnog odsustva jednog od ključnih fudbalera.

"Nemanja se oporavlja. Ne može da bude spreman za Bolton, ali smatram da će biti OK poslije pauze koja predstoji", objasnio je Aleks Ferguson.

Sumnjamo da je škotski stručnjak podrazumijevao da će se Vidić "oporavljati" igrajući za Srbiju, kojoj su neophodne pobjede nad Sjevernom Irskom i Estonijom, kako bi zadržala šanse da se domogne makar baraža za EURO 2012.

Posebno ako se ima u vidu da je Rio Ferdinand zbog povrede slične Vidićevoj u opasnosti da prije vremena završi sezonu. Džon O'Šej vratiće se na teren tek za pet nedjelja, lakše je povrijeđen i Džoni Evans, tako da bi protiv Boltona u zadnjoj liniji mogao da se nađe Majkl Kerik!

Pižonu za utjehu, ako Vidić ne bude mogao da igra, jeste činjenica da u Branislavu Ivanoviću i Nevenu Subotiću ima igrače koji kvalitetom i partijama ove sezone zaslužuju maksimalno povjerenje.

Tu je i Aleksandar Luković, a možda selektor Srbije priredi i neko iznenađenje...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC