• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivetić: Trener Borca me razočarao

Nekadašnji igrač Borca, a sada defanzivac Veleža ogorčen zbog izjave Vlade Jagodića da je tukao bivše saigrače i huškao "rođene" na Banjalučane.

 Ivetić: Trener Borca me razočarao Izvor: MONDO

Velež i Borac su u 18. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine igrali miroljubivo 0:0, ali tako nije bilo na terenu. Naprotiv, prštalo je na sve strane, posebno prilikom klizećih startova u kojima je prednjačio Perica Ivetić.

Bivšeg igrača Borca, a sada pulena Mostaraca zbog toga je prozvao trener Banjalučana Vlado Jagodić rekavši da tukao svoje nekadašnje saigrače, ulazio s njima u komflikt i huškao "veležovce" na njih...

"Gospodina Jagodića cijenim i kao čovjeka i kao trenera ali sam nakon ove izjave blago rečeno razočaran. Ne znam šta je sporno? Jesam li trebao da se sklanjam igračima Borca? Naravno da ne, kao profesionalac sam se borio za Velež protiv matičnog kluba", izjavio je ogorčeni Ivetić.

Prema njegovim riječima, dosad nije imao pritužbi da je grub igrač.

"Jagodić je prvi koji me optužio za grubost. Mada, na meni je napravljen možda i najgrublji start na utakmici od Borisa Raspudića, a to nije ni spomenuo. Ja sam isti kada igram na školskom igralištu u Banjaluci, na turniru u dvorani Borik, u dresu Borca na Gradskom stadionu, ali i u dresu Veleža u Mostaru. I tako će uvijek biti", dodao je fudbaler Veleža.

Ivetić je podvukao da je razočaran, ali je dodao da život i fudbal idu dalje.

"Borac je moj klub i meni će uvijek biti u srcu, to mi niko ne može osporiti. Kao što se nadam da ću sa Veležom izboriti opstanak, tako isto se nadam da će Borac na kraju sezone biti prvak BiH. To iskreno želim Borcu i Vladi Jagodiću",
zaključio je Ivetić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC