• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajern se raspada! Igrači krive jedni druge!

Poslije još jedne izgubljene bitke igrači Bajerna počeli da optužuju jedni druge za neuspjehe.

 Bajern se raspada! Igrači krive jedni druge! Izvor: MONDO

Bajern je izgubio trku za svim trofejima ove sezone...

Bavarci su branili "duplu krunu" u Njemačkoj, a u Evropi je cilj bio da se napravi korak više, odnosno da se poslije 10 godina osvoji Liga šampiona.

Međutim, Bajern je ostao bez trofeja za kratko vrijeme.

Šalke je bio bolji u Kupu, Borusija je održala lekciju šampionu na "Alianc Areni" i definitivno ih izbacila iz trke za "salataru", dok je Inter, nakon prošlogodišnjeg finala, opet bio bolji od Bajerna u Ligi šampiona, uprkos pobjedi Nijemaca u Milanu (1:0).

Poslije eliminacije iz osmine finala Lige šampiona, igračima za utjehu ostaje borba za drugo mjesto u Bundesligi. Međutim, direktan plasman u najelitnije evropsko takmičenje nikako ne može da zadovolji brojnu armiju navijača minhenskog kluba.

Nezadovoljni su i igrači, koji krivicu za neuspehje poslije poraza od Intera svaljuju jedni na druge. Arjen Roben napao je igrače iz zadnje linje, optužujući ih da su loši rezultati posljedica njihovih grešaka.

"Naša odbrana ne igra na visini zadatka. Prave previše individulanih grešaka", izjavio je Roben i izazvao ljutnju kod defanzivaca. Prvi su reagovali Breno i kapiten Filip Lam.

"To nema smisla. Mi smo napravili dve greške, a oni su u napadu propustili sedam sjajnih prilika", odgovorio je kapiten Bajerna.

"To ne mogu da zamislim. To bi bilo nešto najgore, bilo bi bolje da se onda ni ne takmičimo. I da osvojimo Ligu Evrope to nam ne bi ništa značilo. Želimo samo trofej u Ligi šampiona, zato i očekujem da izborimo plasman u to takmičenje", rekao je Roben.

Bavarci su na četvrtom mjestu i za Hanoverom zaostaju dva boda, a za Bajerom sedam.

Izgleda da Bajernovoj imperiji prijeti potpuna propast. A, možda će sve biti dosta bolje kada na kraju sezone, po dogovoru sa upravom, Luj van Gal napusti "crvene".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC