• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukić i Zvezdine legende u Bijeljini

Delegacija Crvene zvezde predvođena predsjednikom Vladanom Lukićem posjetila Bijeljinu. Najavljen dolazak crveno-bijelih na prijateljsku utakmicu sa Radnikom.

 Lukić i Zvezdine legende u Bijeljini Izvor: MONDO

Povod za posjetu Zvezdine delegacije u kojoj su osim Lukića bili i Zvezdine legende Miloš Šestić i Jovam Aćimović bilo je osnivanje „Kluba ljubitelja Crvene zvezde“ kojima su uručene članske karte trofejnog kluba.

Lukić, Šestić i Aćimović sastali su se rukovodstvom opštine Bijeljina, a zatim su posjetili manastir i vladičanski dvor Zvorničko-tuzlanske eparhije, i fudbalski klub Radnik.

Predsjednik Crvene zvezde istakao je da je opredjeljenje kluba da bude prisutan na prostorima gdje žive Srbi i gdje ima svoje navijače i rekao da se može očekivati u skorije vrijeme dolazak crveno-bijelih u Bijeljinu na prijateljsku utakmicu sa Radnikom.

Lukić je poželio uspjeh u radu klubu navijača Crvene zvezde i svim njenim navijačima i prokomentarisao ishod derbija u Lav Kupu Srbije.

“Zadovoljan sam igrom, Zvezda je bila bolja, ali nije iskoristila šanse koje je stvarala, dok je Partizan iskoristio i ono što nije stvorio igrom”, rekao je Lukić.

Na pitanje novinara kakav je status najboljeg strelca crveno-bijelih Andrije Kaluđerovića koji je u derbiju ušao u igru u 80. minutu, svi iz Zvezde složili su se da Kaluđerović nije kažnjen zbog šutiranja penala u Jagodini, već da je Prosinečki i ranije odlučio da on ne igra.

(MONDO, foto: frontal.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC