• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojčev potpisao za Kanzas

Nekadašnji talenat Crvene zvezde i bivši igrač Bežanije, Vojvodine i Borca iz Čačaka prešao u Kanzas Siti.

 Stojčev potpisao za Kanzas Izvor: MONDO

Miloš Stojčev karijeru će nastaviti u Sportingu iz Kanzas Sitija. Mladi 24-godišnji fudbaler sredine terena uspješno je prošao probu prije desetak dana i u srijedu je potpisao ugovor sa članom MSL-a.

Na zvaničnom sajtu američkog kluba navodi se da je Stojčev prošao omladinsku školu Crvene zvezde, nekadašnjeg šampiona Evrope.

"Miloš je kreativac, koji može da dobro da asistira i da poveže igru. Njegov kvalitet biće vrlo dragocjen za naš tim i igru", izjavio je poslije potpisivanja ugovora menadžer Sportinga Piter Vermes.

Veći dio posla oko prelaska Stojčeva u Kanzas Siti završio je njegov menadžer Zoran Stojadinović.

Stojčev je 2006. godine, kao pozajmljen igrač iz Zvezde, debitovao za prvi tim Bežanije u Superligi i sa samo 19 godina bio je jedan od najzaslužnijih što je klub uspio da zauzeme četvrto mjesto i plasira se u kvalifikacije za Kup UEFA.

Poslije Bežanije prelazi u Vojvodinu, gdje ostaje samo godinu dana. Posljednji klub u kojem je igrao prije odlaska u SAD bio je Borac iz Čačka.

Stojčev je prije tri godine bio na meti tri španska kluba Espanjola, Majorke i Herkulesa. Iako je rođen u Beogradu i cijelu svoju karijeru proveo igrajući za klubove iz Srbije, Stojčev nastupa pod crnogorskom zastavom.

Sporting će 19. marta igrati prvenstvenu utakmicu protiv Čivasa i očekuje se da već na tom meču mladi Beograđanin debituje za novi klub.

Za Kanzas su svojevremeno igrali bivši igrači Zvezde i Partizana - Refik Šabanadžović i Vuk Rašović, a u kampu se trenutno nalazi i Siniša Ubiparipović.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC