• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Goran Pandev: Sanjao sam Partizan

Napadač rimskog Lacija Goran Pandev izjavio je da je kao mali maštao o tome da zaigra za crno-bele, za koje navija od detinjstva.

 Goran Pandev: Sanjao sam Partizan  Izvor: MONDO

Makedonski reprezentativac je u intervjuu "Kuriru" rekao i da prati dešavanja u srpskom fudbalu i da se nada novoj duploj kruni Partizana ove sezone.

"Od malih nogu sam navijač Partizana i pratim dešavanja u srpskom fudbalu koliko god mogu. Znam da su crno-beli od početka sezone na prvoj poziciji i sasvim bi normalno bilo da osvoje titulu. Takođe sam upoznat s tim da su u finalu nacionalnog kupa igrali sa jednim drugoligašem, mislim Zemunom, koji su na kraju lako savladali. Nadam se da je sledeća dupla kruna", kaže Pandev.

On ističe da je pre nekoliko godina bila aktuelna priča o njegovom prelasku u Humsku, ali je potom usledio poziv Intera.

"Bilo je priče da ćemo Aco Stojkov i ja direktno iz Makedonije preći u Partizan, ali smo u paru otišli u milanski Inter. Aco je potom igrao u Humskoj, ali ja nisam dobio tu šansu. U međuvremenu sam krenuo drugim putem i nisam siguran da li ću ikada zaigrati za crno-bele. U Italiji i Laciju mi je dobro i odavde ne bih išao", dodaje Pandev.

Pandev ističe da je svojevremeno gledao mnogo utakmica Partizana u Makedoniji, ali da nikada nije posmatrao crno-bele na stadionu u Humskoj.

"U Strumici ima mnogo Grobara” i normalno je da smo pratili utakmice crno-belih. Međutim, nikada nisam posmatrao meč na stadionu u Humskoj. Poslednja utakmica koju sam uživo gledao je duel mog Lacija i Partizana u Ligi Kupa UEFA, koji je završen nerešenim rezultatom 2:2. Tu utakmicu sam presedeo na klupi i imao prilike da lepo posmatram. Partizan je imao dobru ekipu i prikazao se u odličnom svetlu. Crno-beli su vodili s 2:0, ali je Lacio uspeo da izjednači. Inače, klub iz Beograda je uvek imao dobre igrače, a meni su se najviše sviđali Predrag Mijatović i Milko Đurovski", kaže Goran Pandev.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC