• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Manćini: Mogli smo da damo pet ili šest

Trener Intera Roberto Manćini otkrio je da izvođač jedanaesterca za titulu u okršaju sa Sijenom (2:2) nije trebalo da bude Marko Materaci!

 Manćini: Mogli smo da damo pet ili šest Izvor: MONDO

Inter je tri kola pre kraja imao šest bodova više od Rome, ali će posle poraza od Milana i nedeljnog remija sa Sijenom (2:2) ući sa imperativom pobede u susret poslednjeg kola sa Parmom.

"Mogli smo da postignemo pet ili šest golova, ali nismo ih dokusurili i ovo što nam se dogodilo je, jednostavno, fudbal. Sada moramo da osvojimo sva tri boda u Parmi", izjavio je na konferenciji za novinare Roberto Manćini.

Trener Intera upitan je da li se plaši za ishod te utakmice, naročito ako se ima u vidu da će domaćinu biti neophodna pobeda, kao poslednja slamka u borbi za opstanak koju vodi sa Katanijom.

"Nema straha. Mogli smo da prebrinemo sve brige, međutim, ne možemo da previše žalimo ako znamo da smo odigrali veoma dobro i stvorili mnogo prilika. Sijena je dala dva gola iz tri šuta, a mi smo svoje šanse propuštali".

Svakako najveću nije iskoristio Marko Materaci. Kontroverzni centarhalf iznudio je penal u 78. minutu, a potom potvrdio da igrač nad kojim je skrivljen prekršaj ne bi trebalo da bude i izvođač "najstrože kazne".

"Na terenu su od izvođača penala bili Kruz, pa Baloteli, pa tek onda Materaci. Moguće je promašiti penal. Možda bi ga promašio i Hulio, to nikada nećemo saznati", rekao je Manćini, otkrivši tako da je Materaci uzeo loptu na svoju ruku.

"Nekada se osećate sigurnim u sebe i uzmete loptu misleći da činite pravu stvar. Mogli smo i bez tog incidenta, ali sada nam ostaje samo da se okrenemo pripremama za meč sa Parmom".

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC