• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ferguson veruje i u osvajanje LŠ

Menadžer Mančester Junajteda izrazio je uverenje da će njegova ekipa posle osvajanja titule prvaka Engleske, pobediti i Čelsi u finalu Lige šampiona.

 Ferguson veruje i u osvajanje LŠ Izvor: MONDO

"Crveni đavoli" su pobedom nad Viganom odbranili titulu šampiona Engleske, ispred Čelsija, sa kojim će se 21. maja u Moskvi boriti za zvanje najboljeg u Evropi.

"Ovu titulu je bilo zaista teško osvojiti. Bili smo pomalo nervozni, potom je počela da pada kiša, a na klizavom terenu svašta može da se dogodi", rekao je Ferguson televiziji "Skaj Sport".

Pobedu Junajtedu doneli su golovi najboljeg strelca Premijer lige Kristijana Ronalda i najiskusnijeg igrača ekipe Rajana Gigsa, koji je meč počeo na klupi.

Ferguson, kojem je ovo deseta titula prvaka Engleske, ocenio je da je trenutni sastav Mančestera verovatno najbolji koji je vodio. On je dodao da ne razmišlja o povlačenju.

"Ako budemo osvojili Ligu šampiona, moći ću da kažem da je ovo najbolji tim koji sam ikada imao. U velikom sam klubu i meni je mnogo lakše nego drugima".


"Ovo je fantastično, recite mi kako bih mogao bez ovoga? Ovo je mlad tim koji sve vreme napreduje", dodao je škotski stručnjak.

Gigs je postizanjem pogotka ulepšao dan u kojem je izjednačio klupski rekord od 758 nastupa. Do sada je taj rekord sam držao Bobi Čarlton.

"Bio je to važan gol. Mogu da kažem da nisam opterećen rekordima, već trofejima. Do sada sam ih osvojio deset, ali se nadam da ću moći još", kazao je Velšanin.

Kristijano Ronaldo je ove sezone postigao 31 prvenstveni gol za Mančester, a čak 41 računajući utakmice u svim takmičenjima.

(Beta-Rojters, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC