• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos! Barsa otpušta svog najskupljeg igrača u istoriji: Doveli ga za 140 miliona, niko ga nije htio, sad leti naglavačke

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Usman Dembele mogao bi da dobije otkaz u Barseloni nakon angažovanja Obamejanga, a sve zbog nediscipline i dugog jezika.

 barselona otpušta usmana dembelea Izvor: Profimedia

Francuski fudbaler Usman Dembele (24) stigao je u Barselonu u ljeto 2017. godine za rekordnih 145 miliona evra kao zamjena za Nejmara, međutim za pet sezona nije ostvario ni djelić onoga što je Brazilac pokazao na "Nou Kampu".

Vječito je bio povrijeđen, problem je bila i nedisciplina, ali je opet Ćavi želio da ga zadrži. Ipak, pregovori su "pukli" pošto je Dembele tražio nevjerovatan novac, tako da je Barselona odlučila da ga proda šest mjeseci pred istek ugovora. Ni u tome nisu uspjeli, pa zbog toga spremaju drastičan potez...

Možda će vas zanimati

U trenutku kada je saopšteno da Pjer-Emerik Obamejang definitivno potpisuje za Barselonu, odjeknula je i informacija iz Španije da će Usman Dembele dobiti otkaz na "Nou Kampu".

"Mundo Deportivo" prenio je kasno sinoć da se Barsa odlučila na ovaj potez kako bi oslobodila budžet za plate, a ujedno poslala i poruku nedisciplinovanim igračima. Dembele nije poštovao svlačionicu, "pokvario" je atmosferu unutar tima, a umjesto da do kraja ugovora sjedi na tribinama - biće slobodan da bira gdje će.

U toku posljednjeg dana prelaznog roka "pukli" su pregovori sa Pari Sen Žermenom, pošto dvije strane nisu uspjele da se dogovore oko uslova, a navodno su se raspitivali Čelsi, Totenhem, Arsenal, Junajted...

Konačna odluka o otkazu Dembeleu još nije donijeta, ali Barselona na kraju možda bude i primorana na takav potez pošto dobro znamo koliko problema su imali sa registracijom novih fudbalera. Feran Tores nije mogao da zaigra dok nisu napravili mjesta, a slično bi moglo da se desi i sa Obamejangom.

Dembele je za pet sezona u Barseloni odigrao 129 utakmica i na njima zabilježio 31 gol.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC