• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Plaćen 63.000.000, ne može da pogodi prazan gol: Zbog ove gluposti je velikan ispao iz kupa! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Nevjerovatan promašaj jednog od najboljih igrača tima.

 Bruno Fernandeš promašio prazan gol Izvor: Twitter/EugenioKoudvh/printscreen

Fudbaleri Mančester junajteda eliminisani su iz FA kupa od drugoligaša Midlzbroa, a njihovi navijači danima će pamtiti tri velika promašaja sa ovog meča. Mladi Entoni Elanga promašio je penal u osmoj seriji, Kristijano Ronaldo nije bio precizan sa bijele tačke u 20. minutu susreta, a posebno loš bio je Bruno Fernandeš.

Portugalski fudbaler je imao još bolju priliku da iz igre obezbijedi plasman Junajteda u narednu rundu, ali sa ivice kaznenog prostora nije bio precizan. Praktično, promašio je prazan gol, odnosno pogodio samo stativu.

Nakon velike greške golmana Midlzbroa Džoa Lamlija, Bruno se izborio za loptu u duelu protiv jednog rivala, a zatim sa petnaestak metara od gola putirao ka gotovo praznom golu. I kada su svi vidjeli loptu u mreži...

Nakon što je pogodila stativu, lopta se odbila daleko u polje, a defanzivci Midlzbroa su bili spremni za to i poslali je daleko u polje kako bi imali vremena da se konsoliduju i zbiju redove nakon najveće šanse na meču.

Da je ovo bio gol, Mančester junajted bi vjerovatno pitanje pobjednika riješio prije penala, pa bismo tim sa Old Traforda gledali u Fa kupu i u nastavku sezone. Ovako, šanse za trofej "Crvenih đavola" su sve manje, pošto u domaćim takmičenjima nemaju nikakve šanse, a u Evropi im ostaje samo Liga šampiona...

Iz te perspektive, ovo je preskup promašaj čovjeka koji je prije malo više od dvije godine plaćen 63 miliona evra lisabonskom Sportingu!

Pogledajte promašaj Portugalca:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC