• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Parizu! Navijači PSŽ protiv Mesija i ekipe: Razmažena derišta, hoćemo trofeje, odzvonilo vam je!

Autor Haris Krhalić

Navijači francuskog tima žestoko kritikovali!

 navijači izviždali igrače PSŽ-a Izvor: Profimedia

PSŽ i dalje sanja trofej Lige šampiona, ali navijačima tog kluba to nije jedini cilj. Na putu ka evropskim visinama, izgubilo se nešto što su oni voleli, pa su najvatrenije pristalice kluba iz Pariza odlučile da podignu glas.

Organizovana navijačka grupa Parižana izdala je saopštenje u kojem se napadaju čelni ljudi kluba zbog svega što se dešava njihovom voljenom timu. Po njihovim riječima, klub je izgubio mnogo dovođenjem najvećih fudbalskih zvijezda i odustajanjem od borbe za sve trofeje koji nisu pehar Lige šampiona!

Navijači francuskog tima djelovali su veoma oštro dok su kritikovali transfer politiku koja je u ekipu dovela velike zvijezde. Naravno, kritikovali su i igrače!

"Predugo nam je klub nudio nešto što mi ne podržavamo. Ovaj klub je sada gomila igrača koji se ponašaju kao razmažena derišta, bez brige o rezultatima i posljedicama na terenu", navodi se u saopštenju.

Po riječima navijača PSŽ-a, klub se previše fokusira na Ligu šampiona i dok mašta samo o trofeju u tom takmičenju sve ostale utakmice su mu nebitne. Tako je i ispustio trofej Kupa Francuske.

"Izgleda da klub ima toliko velike snove da smo stekli utisak kako mu sezona počinje tek u februaru. Zanemaruju se domaći trofeji. Mi više ne prepoznajemo ovaj klub. Naše strpljenje dostiglo je granicu. Uvijek smo nudili podršku, uprkos ogromnim razočarenjima. Danas zvoni za uzbunu! Igrači, treneri, vrijeme je za reakciju ili ćemo nastaviti da se suočavamo sa razočarenjima. Poštujte nas, poštujte naše klupske boje", zaključuju najvatrenije pristalice.

Podsjećamo, PSŽ je prethodnog ljeta obavio jedan od najzvučnijih prelaznih rokova ikada, ali se za sada nije isplatilo dovođenje velikog broja zvezda. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC