• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Emotivni Miha se rasplakao kad su ga pitali za rat! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Siniša Mihajlović nije mogao da suzdrži emocije.

 Emotivni Miha se rasplakao kad su ga pitali za rat!  Izvor: Twitter/screenshot/FrancescoLivo_

Rat u Ukrajini nastavlja da bukti, a dešavanja na frontu imaju i mnogo odjeka u fudbalu. Ruski klubovi neće moći svoje evropske mečeve da igraju u domovini, ukrajinski fudbaleri šalju poruke što predsjedniku Rusije Vladimiru Putinu što cijelom svijetu, a sada se oglasio i Siniša Mihajlović.

Trener Bolonje je pričao na konferenciji za medije pred duel sa Salernitanom, a kao neko ko je preživio građanski rat u bivšoj Jugoslaviji bio je na ivici suza kada su ga pitali kako se osjeća povodom ratnog stanja.

"Prije nekoliko dana sam pročitao rečenicu koja kaže da u ratu ratuju bogati sa bogatima, a umiru siromašni", rekao je on.

A onda se prisjetio vremena NATO agresije na SRJ. U to vrijeme je bio na vrhuncu karijere, a želio je samo da trenira što više.

"Kada je NATO bez saglasnosti UN bombardovao moju zemlju osvojio sam Skudeto sa Laciom. U to vrijeme sam želio da treninzi traju 24 sata, da igramo mečeve po cijeli dan zbog svega toga. Da ne bih mislio na rat, bombe i sve što se dešava. Samo sam tada, uprkos ratu bio srećan. Kada bi otišao sa terena sve bi bilo u haosu. Sjećam se da nisam mogao da čujem roditelje dvije sedmice, nisam imao pojma da li su živi ili mrtvi", prisjetio se emotivni Mihajlović. 

On je bio na ivici suza kada se prisjećao svega što je tada proživio.

"Na TV-u sam vidio da avioni polijeću sa UN baza u Italiji i zvao bih majku da joj kažem da se sakrije kada god sam mogao. Poslije mjesec dana nećemo više pričati o ratu, a ne treba da bude tako, ne treba da prestane da nas bude briga. Zbog svega ovoga moramo da uradimo sve da dođe mir što prije. To je bitnije od svega", završio je Mihajlović. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC