• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsa hoće Ibru, Inter bi Etoa

Katalonci žele da se „trampe“, a neroazuri nude 40 miliona evra za Kamerunca. Na ceni i Keita, Makuna, Ture…

 Barsa hoće Ibru, Inter bi Etoa Izvor: MONDO

Šampionati u pojedinim evropskim državama su tek završeni, u mnogima su još u toku, a bliži se i Evropsko prvenstvo… Letnji prelazni rok još je daleko, a na fudbalskoj „pijaci“ već je uzavrelo.

Na „Nou Kampu“ se posle razočaravjuće sezone sprema rekonstrukcija tima. Španski sportski dnevnik „Marka“ najavljuje da će Barselona pribeći formuli koju do sada nije koristila.

Umesto da troši ogromne količine novca na dovođenje pojačanja, trudiće se da ih dovede „razmenom“, uz doplatu. Tako će Katalonci ponuditi Interu Etoa za Ibrahimovića, Čelziju Ćavija za Esijena, a Arsenalu Pujola za Fabregasa.

S druge strane, „Gazeta delo sport“ tvrdi da će Inter ponuditi Barseloni čak 40 miliona evra za Etoa. Kamerunac je, uz Hleba iz Arsenala, najveća želja neroazura. Ukoliko Milan odustane od Ronaldinja zbog visoke cene (40 miliona evra), gradski rival bi mogao da se uključi u trku i za Brazilca.

Barselona će ipak morati da odreši kesu u nameri da privoli vezistu Sevilje, Sejdua Keitu. Nekadašnji fudbaler Lansa, rodom iz Malija, je baš na ceni, jer žele ga i Real Madrid, Juventus i Arsenal. Sevilja za njega traži 14 miliona evra.

Pored Keite, „stara dama“ i „tobdžije“ bi mogle da se sukobe i oko Kamerunca iz Lila, kome je cena ista. Žan Makuna, koji je zbog požrtvovane igre prozvan „čistač“, je na meti i Totenhema, Olimpika iz Marseja i Monaka.

Menadžer Arsenala Arsen Venger „bacio je oko“ i na Jaja Turea iz Barselone, za koga je spreman da izdvoji deset miliona funti (oko 12,5 miliona evra).

Kad je reč o vanevropskim transferima, najnovija vest je da je Ronaldo dobio primamljivu ponudu da se u oktobru preseli u Katar. Brazilcu ističe ugovor sa Milanom, a još ranije je izjavio da bi najradije prešao u Flamengo.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC