• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovom novinaru se svi smiju - "Liverpul igra Gangnam stajl!?"

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Stivena Vornoka su dobro zapamtili brojni navijači Crvene zvezde poslije čuvene pobjede nad Liverpulom u Ligi šampiona 2018. godine.

 Engleski novinar Stiven Vornok se ponovo izblamirao Izvor: MN Press/Twitter/@chrislepkowski/Printscreen

Kada je Crvena zvezda prije nekoliko godina u Ligi šampiona pobijedila Liverpul na stadionu "Rajko Mitić", jedan britanski novinar predstavljao se za eksperta i propisno se izblamirao.

Stiven Vornok je tada govorio da za šampiona Srbije igraju poluamateri i vodoinstalateri, a sada je ponovo u centru pažnje zbog izjave baš o Liverpulu i timu Jirgena Klopa!

Ovaj novinar se još jednom izblamirao i predmet je podsmijeha na internetu, nakon što je Liverpul u nedjelju uveče osvojio trofej u Liga kupu, pobedom protiv Čelsija nakon boljeg izvođenja penala.

"I to se čini kao da je slučaj. Morate da se promijenite, morate da se adaptirate. Kada je Jirgen Klop došao u Premijer ligu, oni su igrali Gangnam stil fudbala, Gangnam presing", rekao je Vornok ne trepnuvši.

Ipak, čini se da je Vornok zamijenio poznati južnokorejski muzički hit "Gangnam stajl" sa gegenpresingom, tipom kontrapresinga koji karakteriše timove Jirgena Klopa - nekada Borusiju Dortmund, a sada već odavno i Liverpul.

Zbog toga se Vornoku na društvenim mrežama već uveliko smiju, a to je podsjetilo na njegove izjave prije nekoliko godina na račun Crvene zvezde.

"Zvezdin stadion je vrlo neprijateljski nastrojeno mjesto, oni su poluamateri takođe i niko nije očekivao da pobijede prvaka Evrope. Oni imaju mnogo igrača koji su bili vodoinstalateri, tako da je to impresivno", pričao je tada Vornok za "Skaj sports".

On se potom branio činjenicom da je pročitao lažnu vijest na Tviteru, u kojoj se navodilo da je Milan Pavkov električar koji radi i u radnji svog oca.

"Očigledno, ne vjerujte svemu što pročitate. Naučio sam lekciju", pokušavao je Vornok tada da se opravda, ali bivšem prvaku Evrope se nije izvinio...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC