• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iranci Klementeu: Moraš da živiš ovde!

Havijer Klemente će morati da promeni navike ako misli da preuzme fudbalsku reprezentaciju Irana.

 Iranci Klementeu: Moraš da živiš ovde!  Izvor: MONDO

Prvom selektoru fudbalske reprezentacije Srbije, Basku Havijeru Klementeu posle neuspeha u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, najviše je zamerano što nije češće dolazio u Srbiju i samim tim nije se bolje upoznao sa mentalitetom srpskom narodu, pa tako dakle i fudbalera.

Iranska fudbalska federacija, koja mu je ponudila posao selektora, ne želi da napravi istu grešku kao Fudbalski savez Srbije i jasno mu je poručila: Klemente, moraš da živiš u Iranu!

Klemente je kao uslov za potpisivanje ugovora izrazio želju da nastavi po starom, odnosno da i dalje "na daljinski" vodi selekciju neke zemlje, u ovom slučaju Irana. Ipak, fudbalski zvaničnici u Teheranu odbili su taj njegov zahtev.

Predsednik Iranske fudbalske federacije Ali Kafašijan rekao je novinarima da Klemente može da ode najviše dva, tri puta u Španiju tokom godine, ali da mora da ostane da živi u Iranu.

Da li će to značiti da Klemente ipak neće prihvatiti da vodi selekciju Irana ostaje da se vidi, a pominje se da bi u Teheran mogao da povede i svog pomoćnika iz selekcije Srbije Ristu Vidakovića.

Predsednik IFF Kafašijan demantuje da je Klemente već potpisao ugovor, ali kaže da očekluje da dogovor bude finalizovan naredne nedelje. Prema ugovoru, koji objavljuju iranski mediji, Klemente će morati da ima dva pomoćnika iz Irana, ali da može da dovede kondicionog trenera i trenera golmana po svom izboru.

Ako dogovra bude, Klemente će voditi selekciju Irana za desetak dana, tačnije 6. februara kada igra prvu utakmicu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo protiv Sirije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC