• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dijara: Nađite zamenu za Jovetića

"Navikao sam se na Jovetića i nadam se da će Partizan dovesti pojačanje, koje će imati njegove kvalitete", poručio je Dijara i dodao: "Ako ostanem..."

 Dijara: Nađite zamenu za Jovetića Izvor: MONDO

Kup je doneo, mogao bi i titulu. Sa dva gola Zvezdi u polufinalu Kupa i tri Zemunu u finalu, Lamin Dijara preneo je prvi trofej sa Marakane na Topčidersko brdo.

Ako ovako nastavi i u prvenstvu, gde je do sada postigao devet golova, Senegalac bi mogao da bude junak Partizanovog pohoda na duplu krunu. Međutim, postoji još jedan podatak, koji možda i više od golova govori o tome kakav je uticaj Dijare na igru crno-belih.

On zbog crvenog kartona u Čačku protiv Borca, a potom i prehlade, nije igrao na tri meča. Partizan u tom periodu nije pobedio: Bežanija 2:2, Crvena zvezda 1:1, Vojvodina 1:1 (ušao u drugom poluvremenu)... Od kada se vratio među startere, tim Slaviše Jokanovića ne zna za poraz.

"Trener je imao strpljenja da me "sačeka", pa i kada mi nije išlo, nije mi rekao "Lamin, idi odmori malo", već me je bodrio, govorio da veruje u mene, samo da nastavim da radim. Verujem da sam mu na pravi način, golovima, uzvratio na poverenje. Čak sam i ja u jednom momentu počeo da se preispitujem koliko zaista vredim i da li ću moći da ponovim igre od jesenas. Srećom, svi smo krenuli napred...", izjavio je za "Novosti" napadač lidera prvenstva i novog osvajača Kupa.

Na poslednjih sedam utakmica Dijara je postigao isto toliko golova.

"Ne mogu da kažem da mi ne godi što sam bio najbolji strelac Kupa, niti da ne bih voleo da budem najbolji i u prvenstvu, ali najiskrenije, primarni cilj i meni, kao i svima u Partizanu je da osvojimo titulu i bitno mi je da golovima samo tome doprinesem".

A, kada Partizan osvoji titulu? Jovetić je već otišao...

"Videćemo da li ću i ja biti tu", otkrio je Dijara za "Sport".

"U ovom trenutku razmišljam samo o tituli, ali postoje ljudi koji razmišljaju o mojoj karijeri. Prvo dupla kruna, pa sve ostalo".

Da li bi možda Liga šampiona bila dovoljan motiv da ostanete u Humskoj?

"Bio bi to veliki izazov za mene. Ako ostanem, biće potrebno vreme da se naviknem na novog igrača u tandemu. Navikao sam se na Jovetića i nadam se da će Partizan dovesti pojačanje, koje će imati njegove kvalitete", poručio je Upravi Dijara.

Možda nije čuo da će Gordan Petrić i Ivan Tomić dobiti oko tri miliona evra za pojačanja ovog leta.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC