• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ukrajinac nazvao Ruse čudovištima, pa otkrio: Pomoć stiže iz Zagreba

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nije štedio uvrede, a kako ističe, glavna pomoć iz cijele Evropske unije dolazi preko Dinama iz Zagreba!

 Ukrajinac-rekao-da-je-Putin-bolesni-moron Izvor: Profimedia

Ukrajinski sportisti su na ratištima, bore se u ratu koji bukti, a stranci su uglavnom napustili zemlju. Tako su i neki srpski sportisti otišli iz Ukrajine, a bilo je i Hrvata koji su radili u ovoj zemlji. Jedan od njih je hrvatski trener i nekadašnji mladi reprezentativac ove zemlje Igor Jovićević.

Napadač koji je karijeru počeo u drugom timu Reala iz Madrida trenersku karijeru je startovao u Karpatu iz Lavova, a kada je počeo rat našao se na klupi Dnjepra. Ipak, kako je otkrio počasni predsjednik tog kluba Jurij Bereza on je bezbjedno otišao u Hrvatsku, a tamo uz pomoć Dinama iz Zagreba skuplja pomoć za Ukrajinu!

"Uradili smo sve što smo mogli da svi naši stranci, predvođeni trenerom Igorom Jovićevićem, napuste Ukrajinu. Na teritoriji Evropske unije osnovali smo centar za pomoć Ukrajini, a posebnu ulogu je imao Jovićević. On je, zajedno s ostalim strancima iz kluba i uz pomoć Dinama Zagreb, pokrenuo lanac pomoći klubu, gradu i vojsci Ukrajine", rekao je Bereza.

Nijedan stranac nije raskinuo ugovor sa ovim klubom, iako je to bila opcija za njih. Prema Berezinim riječima svi su uz Dnjepar i uz Ukrajinu.

"Nije bilo nikakvih problema prilikom evakuacije stranaca, a iako oni mogu da suspenduju ugovore i Igraju za druge klubove do kraja sezone, svi žele da ostanu u Dnjepru. Čekaju našu pobjedu u ovom ratu, sada rade sve što mogu da nam pomognu u ovoj situaciji. Svi vjeruju u naš projekat", dodao je on.

Što se tiče samog rata, Bereza nije štedio Ruse.

"Pobijedićemo kada potpuno uništimo orke koji su nas napali. Nemam nikakve sumnje da će Ukrajina iz svega izaći kao pobjednik. Nazvao sam Ruse orcima, ali nema smisla vrijeđati orke, likove iz Gospodara prstenova. Moroni koji podržavaju Putina su mnogo gori od njih", rekao je on.

A nije štedio ni Vladimira Putina, za koga je imao poseban arsenal uvreda. 

"Kako mi možemo da budemo odgovorni za ponašanje bolesnog morona koji ima dugme za aktiviranje nuklearnog oružja? No, po meni je od nuklearnog rata gora činjenica da je neki moron naredio bombardovanje porodilišta u Mariupolju."

A onda se ustremio i na Anatolija Timoščuka, čovjeka koji je zbog odbijanja da ode iz Rusije i napusti Zenit izbrisan iz istorije ukrajinskog fudbala.

"Timoščuk je nepotrebna karika u evoluciji. On ne predstavlja ništa, on više nema fudbalsku budućnost. Najviše što može da uradi je da trenira orke. Oni imaju puno livenog gvožđa, igraće s loptama od livenog gvožđa, a Timoščuk će da ih trenira. Dobiće oni svoje", smatra Bereza.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC