• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Djuka, gde si? Stiže Leo Mesi!

Oh, ne! Opet Leo Mesi! Argentinac je dobio dozvolu Barselone da nastupi na olimpijskom turniru, gde su "gaučosi" u grupi sa Srbijom.

 Djuka, gde si? Stiže Leo Mesi!  Izvor: MONDO

"Sve sam dogovorio sa klubom i igraću na Olimpijskim igrama. Želim uskoro da odem u Argentinu i da počnem sa pripremama za olimpijski turnir", izjavio je Mesi , čiji će se tim, osim sa Djukićevim "orlovima", u grupnoj fazi takmičenja sastati i sa Australijom i Obalom Slonovače.

"Argentina može da pobedi svakog rivala. Brazil ima najbolje igrače na svetu, ali verujem da možemo i njih da pobedimo. Nadam se da ću sa reprezentacijom osvojiti trofej, kada to već nisam mogao da uradim sa klubom", dodao je Mesi.

Na prošlim Olimpijskim igrama, naša reprezentacija je u takmičenju po grupama izgubila od kasnijeg olimpijskog šampiona Argentine 0:6, a u sećanju je i susret A tima sa "gaučosima" na poslednjem Prvenstvu sveta u Nemačkoj 2006 i opet pola tuceta golova u našoj mreži (0:6).

Mesi će sledećeg meseca sa seniorskom reprezentacijom Argentine igrati protiv Ekvadora i Brazila u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Posle toga, argentinska olimpijska reprezentacija počeće pripreme za turnir u Kini. Zbog učešća na OI, Mesi će propustiti završne pripreme Barselone za sledeću sezonu.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC